سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴

بررسی جزئیات قانون سرباز قهرمان در کمیسیون اجتماعی مجلس با مشارکت کمیته ورزش کمیسیون فرهنگی و وزارت ورزش/ تلاش مجلس برای حمایت قانونی از قهرمانانی که پرچم ایران را در میادین جهانی به احتزاز درمی‌آورند

علی بابایی کارنامی با اشاره به ارجاع لایحه اصلاح تبصره (۵) الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان به کمیسیون اجتماعی از بررسی دو‌شوری این لایحه در کمیسیون اجتماعی با همراهی کمیته ورزش کمیسیون فرهنگی مجلس و مشارکت وزارت ورزش و جوانان طی هفته آتی خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که در بستر قوانین هم از ورزشکاران سخت‌کوش و عزیزمان که برای به احتزاز درآوردن پرچم جمهوری اسلامی ایران در میدان‌های جهانی، آسیایی و پارالمپیک و المپیک تلاش می‌کنند، حمایت‌های جدی شود.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 118527
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲

کرونا :

بررسی جزئیات قانون سرباز قهرمان در کمیسیون اجتماعی مجلس با مشارکت کمیته ورزش کمیسیون فرهنگی و وزارت ورزش/ تلاش مجلس برای حمایت قانونی از قهرمانانی که پرچم ایران را در میادین جهانی به احتزاز درمی‌آورند

علی بابایی کارنامی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به تصویب کلیات لایحه اصلاح تبصره (۵) الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان با رای بالای ۱۸۴ نفری نمایندگان، گفت: آنچه مورد تأیید مجلس قرار گرفت  این است که ما به مقام‌های اول تا سوم جهانی، پارالمپیک و المپیک و همچنین مسابقات آسیایی همه رسته‌های ورزشی یک مشوق معافیت سربازی دادیم که برای قهرمانان ورزشی و کسانی که در کورس رقابت در رنکینگ‌های جهانی هستند، بسیار مهم است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به لزوم بهره‌مندی بانوان قهرمان ورزشی از این قانون، تصریح کرد: برای بانوان قهرمان ورزشی و مقامات اول تا سوم ورزش کشور، جهان و آسیایی هم همین مشوق را برای همسر یا یکی از فرزندان آن‌ها مقرر کردیم که در جلسه امروز مورد نقد و بررسی برخی نمایندگان قرار گرفت؛ به همین دلیل به تشخیص هیئت رئیسه و بر اساس ماده ۱۳۹، مقرر شد لایحه به‌ صورت دو‌شوری بررسی و به کمیسیون اجتماعی -به عنوان کمیسیون اصلی مربوطه- ارجاع شد تا با کمیته ورزش کمیسیون فرهنگی مجلس با مشارکت وزارت ورزش و جوانان مجدد بررسی و تصمیمات بهتری اتخاذ شود.

بابایی کارنامی گفت: در نهایت به دنبال این هستیم که در بستر قوانین هم از ورزشکاران سخت‌کوش و عزیزمان که برای به احتزاز درآوردن پرچم جمهوری اسلامی ایران در میدان‌های جهانی، آسیایی و پارالمپیک و المپیک تلاش می‌کنند، حمایت‌های جدی شود؛ چراکه این مشوق می‌تواند یک بستر و فضای جدید برای انگیزه مضاعف قهرمان ورزشی کشورمان و کسانی که به عنوان مدافعان قهرمانی و پهلوانی ملت ایران در میادین جهانی هستند، ایجاد کند و حتما اثر مثبت خواهد داشت؛ لذا امیدوارم با تصویب فرایندهای شور دوم آن، این قانون مصوب و اجرایی شود تا مردم و قهرمانان ورزشی ما از این قانون بهره‌مند شوند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درخصوص زمان بررسی مجدد این لایحه در صحن مجلس هم عنوان کرد:  با توجه به اینکه این لایحه به کمیسیون اجتماعی ارجاع شده است، طبق آئین‌نامه بررسی آن حداکثر تا دو هفته دیگر در کمیسیون به اتمام می‌رسد. بنابراین هفته دیگر در دستور کار کمیسیون اجتماعی قرار می‌گیرد و پس از بررسی و تصمیم‌گیری، مجدد به صحن علنی مجلس ارائه می‌شود و با توجه به ۱۸۴ رای مثبتی که به کلیات آن داده شد، امیدواریم جزئیات آن هم با همین رای قوی تصویب و تبدیل به قانون شود و با تصویب نهایی، ابلاغ و اجرا شود./

پایان پیام

 

منبع: خانه ملت

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi
سایت سید عبدولوحید سجادپور

سایت سید عبدولوحید سجادپور