مدارس کانکسی و حقوق پایین فرهنگیان بازنشسته قابل قبول نیست
نماینده مردم لاهیجان در مجلس تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش یکی از ثروتمندترین نهادها از نظر داراییهای اعیانی و عرصهای در سراسر کشور است، چرا باید در چنین شرایطی دانشآموزان ما در مدارس کانکسی تحصیل کنند؟
کرونا :


به گزازش خانه ملت، سلمان زارع در نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۴ فروردین ماه) در تذکری خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: این وزارتخانه یکی از ثروتمندترین نهادها از نظر داراییهای اعیانی و عرصهای در سراسر کشور است، اما چرا باید در چنین شرایطی دانشآموزان ما در مدارس کانکسی تحصیل کنند؟ چرا بسیاری از مدارس کشور از امکانات آموزشی کافی برخوردار نیستند؟
وی ادامه داد: چرا فرهنگیان بازنشسته باید ماهها در انتظار دریافت پاداش پایان خدمت خود باشند؟ این تأخیر در پرداخت پاداش، نوعی بیاحترامی به مقام معلم است.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس یادآور شد: همچنین در موضوع مولدسازی و تبدیل بهاحسن داراییهای آموزش و پرورش، چرا اینهمه تعلل وجود دارد؟ آیا این تأخیر ناشی از سوءمدیریت است یا اصلاً ارادهای برای اجرای آن وجود ندارد؟
زارع خطاب به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وضعیت حقوق و مزایای بازنشستگان حوزه درمان، بهویژه پزشکان و کادر درمان که سالها در بیمارستانها خدمت کردهاند، نگرانکننده است. از جنابعالی انتظار میرود نگاه ویژهای به بهبود وضعیت معیشتی این عزیزان داشته باشید./
پایان پیام
منبع: خانه ملت
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰