دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

تقویم آموزشی کشور مبتنی بر قوانین است

کاظمی وزیر آموزش و پرورش در مورد تغییر تقویم آموزشی کشور به تبع حوادثی که در فصول مختلف رخ می‌دهد، گفت: تعطیلی‌ها همواره دلایل متعددی داشته‌اند ، اما آموزش و پرورش باید در اندیشه جبران آن‌ها باشد؛ تقویم آموزشی کشور مبتنی بر قوانینی است که باید به آن‌ها پایبند بود؛ البته در نظر داشته باشیم تعطیلی‌ها همیشه فراگیر و یکسان نیستند.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 118020
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵

کرونا :

تقویم آموزشی کشور مبتنی بر قوانین است

علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش دولت چهاردهم در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت در مورد تغییر تقویم آموزشی کشور به تبع حوادثی که در فصول مختلف سال رخ می‌دهد، گفت: تعطیلی‌ها همواره دلایل متعددی داشته‌ است، اما آموزش و پرورش باید در اندیشه جبران آن‌ها باشد؛ تقویم آموزشی کشور مبتنی بر قوانینی است که باید به آن‌ها پایبند بود؛ البته در نظر داشته باشیم تعطیلی‌ها همیشه فراگیر و یکسان نیستند، احتمال دارد در یک استان ۱۰ روز و در استان دیگر ۲ روز باشد و یا حتی در برخی مناطق اصلاً تعطیلی وجود نداشته باشد، این موضوع بستگی به شرایط هر منطقه دارد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این تعطیلات از گذشته نیز وجود داشته است، اضافه کرد: در سال‌های گذشته نیز تعطیلی‌ها به دلایل مختلف، از جمله سردی یا گرمی هوا و کمبود انرژی، وجود داشته‌ و  معلمان همواره نقش مهمی در جبران این وقفه‌ها ایفا کرده‌اند؛ اکنون نیز از معلمان عزیز تقاضا داریم با برنامه‌های متناسبی که برای هر استان تدوین خواهد شد، عقب‌ماندگی‌های تحصیلی دانش‌آموزان را جبران کنند.

عضو کابینه دولت چهاردهم ادامه داد: تعطیلی به معنای توقف آموزش نیست؛ آموزش از طریق فضای مجازی ادامه داشته و این موضوع نشان‌ می دهد که فعالیت معلمان ما فرمالیته نبوده است. در بسیاری از کشورهای دنیا نیز آموزش مجازی اجرا می‌شود و صرفاً حضور فیزیکی مبنای آموزش نیست.

کاظمی با تاکید بر اینکه نباید حق کسی در آزمون‌ها ضایع شود، یادآور شد: وزارت آموزش و پرورش صادقانه با کمیسیون آموزش در تعامل است؛ کمیسیون به‌طور جدی به وزارتخانه کمک می‌کند و نقش مهمی در پاسخگویی به بخش زیادی از مراجعات حوزه تعلیم و تربیت دارد./

پایان پیام

 

منبع: خانه ملت

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi
سایت سید عبدولوحید سجادپور

سایت سید عبدولوحید سجادپور