پنج شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴

مجلس در پیگیری قانون ساماندهی نیروهای شرکتی نه خسته می‌شود و نه کوتاه می‌آید

نماینده مردم بابل گفت: به دستگاه‌ها به ویژه آن دسته از دستگاه‌ها که از ارسال فهرست کارکنان شرکتی خود خودداری کرده‌اند، هشدار می‌دهم که مجلس در پیگیری ساماندهی نیروهای شرکتی نه خسته می‌شود و نه کوتاه می‌آید.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 117195
تاریخ انتشار : یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷

کرونا :

مجلس در پیگیری قانون ساماندهی نیروهای شرکتی نه خسته می‌شود و نه کوتاه می‌آید

به گزارش خانه ملت؛ احمد فاطمی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ماه) در تذکری شفاهی اظهار داشت: معضل پسماند در شهرستان بابل به یک ابرچالش تبدیل شده است و این مشکل در حال حاضر به شدت بر زندگی مردم تاثیرگذار بوده است؛ از وزیر کشور اکیداً درخواست می‌کنم طبق ماده ۱۲ قانون مدیریت پسماند و تبصره‌های ذیل آن، فوراً مکانی مناسب برای دفن و بازیابی پسماندها تعیین کند تا از تبعات زیست‌محیطی و تهدیدات بهداشتی جلوگیری شود.

وی افزود: ضمن تشکر از  رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور به دلیل پیگیری موضوع ساماندهی نیروهای شرکتی دستگاه‌های اجرایی، به همه دستگاه‌های اجرایی اعلام می‌کنم که به ویژه آن دسته از دستگاه‌ها که از ارسال فهرست کارکنان شرکتی خود خودداری کرده‌اند، هشدار می‌دهم که مجلس شورای اسلامی در پیگیری ساماندهی نیروهای شرکتی نه خسته می‌شود و نه کوتاه می‌آید؛ حقوق کارکنان شرکتی باید هر چه سریع‌تر ساماندهی و رفع مشکلات این قشر نادیده گرفته شد مدنظر قرار گیرد.

نماینده مردم بابل در مجلس در ادامه به وزیر آموزش و پرورش تذکر داد که طبق قانون مدیریت خدمات کشوری و مصوبه هیات وزیران، اقدامات لازم را برای برقراری فوق‌العاده ویژه ۵۰ درصدی فرهنگیان اتخاذ کند، این تکلیف قانونی شماست و فرهنگیان حق دارند که مطالباتشان به سرعت رسیدگی شود.

فاطمی با اشاره به قطع شدن جاده مواصلاتی گلوگاه به شیخ موسی محله بندپی، گفت:  این جاده راه ارتباطی حدود ۸۰ روستای بالادست را قطع کرده و از مسئولان مربوطه درخواست دارم که هرچه سریع‌تر اقدام به بازگشایی این جاده کنند تا مردم منطقه از خدمات ضروری بهره‌مند شوند و مشکلات ارتباطی آنها برطرف شود./

پایان پیام

منبع: خانه ملت

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi
سایت سید عبدولوحید سجادپور

سایت سید عبدولوحید سجادپور