جمعه ۸ فروردین ۱۴۰۴

اجلاس داووس فرصتی برای اجماع‌سازی در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا/ دنیا باید با دیدگاه‌های ایران مقتدر آشنا شود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت:‌ حضور در اجلاس های بین‌المللی و بیان دیدگاه‌های کشورمان، می‌تواند زمینه‌ساز گفتمان سازی و ایجاد همگرایی میان کشورهای دنیا در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا شود.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 116572
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۸:۵۸

کرونا :

اجلاس داووس فرصتی برای اجماع‌سازی در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا/ دنیا باید با دیدگاه‌های ایران مقتدر آشنا شود

محمدرضا محسنی ثانی در گفت‌وگو با خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت با اشاره به سفر نماینده کشورمان به سوئیس برای شرکت در مجمع جهانی اقتصاد، گفت: برخی از کشورهای غربی همواره تلاش می‌کنند با سیاه نمایی، جایگاه و نقش آفرینی جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی را خدشه دار کنند از این رو بهره مندی از هر فرصتی برای خنثی کردن این سیاست دارای اهمیت است.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اجلاس داووس دارای ابعاد سیاسی، اقتصادی و تجاری است، اظهار کرد: بر این اساس باید باب مذاکره و گفتگو در مجامع بین‌المللی را باز نگه داریم تا دنیا با دیدگاه های ایران مقتدر آشنا شوند. هرچند دهه های مختلف شاهد اعمال محدودیت و تحریم علیه کشورمان بوده‌ایم اما حضور در چنین اجلاس هایی می‌تواند سیاست های ضدایرانی را بی اثر کند تا کشورهای دنیا از پشت پرده اقدامات ضدایرانی آگاه شوند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این میان باید یادآور شد حضور در چنین اجلاس های بین‌المللی و بیان دیدگاه‌های کشورمان، می‌تواند زمینه‌ساز گفتمان سازی و ایجاد همگرایی میان کشورهای دنیا در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا شود.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم خاطرنشان کرد: قطعاً بیان ظرفیت های سیاسی، دیپلماسی و موقعیت های سرمایه گذاری اقتصادی و تجاری کشورمان در اجلاس هایی مانند داووس می‌تواند خط بطلانی بر سیاست ایران هراسی غرب با محوریت ایالات متحده باشد./
پایان پیام

منبع: خانه ملت

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi
سایت سید عبدولوحید سجادپور

سایت سید عبدولوحید سجادپور