مهمترین نماد مکتب حاج قاسم مردممداری است
کارشناس علوم ارتباطات و رسانه گفت: دلیل مهمی که سردار سلیمانی را بهعنوان یک مکتب به جامعه معرفی کرد آن عقلانیتی بود که در سیر و سلوک و مشی «حاج قاسم» نمود پیداکرده بود و آن پایبندی حاج قاسمبه اخلاقیات و معنویات و ایثار و عواطف انسانی بود.
کرونا :

کارشناس علوم ارتباطات و رسانه گفت: دلیل مهمی که سردار سلیمانی را بهعنوان یک مکتب به جامعه معرفی کرد آن عقلانیتی بود که در سیر و سلوک و مشی «حاج قاسم» نمود پیداکرده بود و آن پایبندی حاج قاسمبه اخلاقیات و معنویات و ایثار و عواطف انسانی بود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کرونا» ، موسی زارعی پور، کارشناس علوم ارتباطات و رسانه در گفتگو با این پایگاه خبری تحلیلی؛ در خصوص شاخصههای مکتب شهید سلیمانی گفت: در ابتدا صحبتم را با یک سؤال شروع میکنم چه میشود یک شخصیت معاصر نظامی از سوی ولیفقیه جامعه بهعنوان یک «مکتب» و «مدرسه درسآموز» معرفی شود؟ وقتی امروز در مورد «حاج قاسم» صحبت میکنیم با یک مکتب روبهرو هستیم و یک مکتب نیز ابعاد مختلفی دارد.
وی افزود: یکی از ابعاد مکتب، بعد فرهنگی، هنری و رسانهای است، آیا «حاج قاسم» یک تئوریسین در حوزه فرهنگ و هنر بودند؟ که باید بگوییم پاسخ، منفی است. هرچند شهید سلیمانی، خود یک ظرفیت بودند و ظرفیتسازی کردند لذا آن چیزی که سردار سلیمانی را بهعنوان یک مکتب، به جامعه معرفی کرد، یک دلیل داشت؛ ازآنجاکه انقلاب اسلامی خود یک مکتب است و درخشش پرتو این مکتب بسیاری از مناطق دنیا از شمال آفریقا تا غرب آسیا را گرفته و شخص «حاج قاسم» در زیر چتر این مکتب، توانست بهعنوان نماینده دستاوردهای این انقلاب در منطقه بدرخشد و کار به اینجا رسید که از طرف زعیم انقلاب، رهبری عزیزمان بهعنوان مکتب نام گیرد.
کارشناس علوم ارتباطات و رسانه تصریح کرد: اما دلیل مهم دیگری که سردار سلیمانی را بهعنوان یک مکتب به جامعه معرفی کرد آن عقلانیتی بود که در سیر و سلوک و مشی «حاج قاسم» نمود پیداکرده بود و آن پایبندی «حاج قاسم» به اخلاقیات و معنویات و ایثار و عواطف انسانی بود.
وی در ادامه اظهار کرد: امروز ما بهعنوان رهرو و پیروان مکتب رهاییبخش اسلام باید شناخت درستی از شرایط امروز دنیا داشته باشیم و بدانیم که ما در یک منازعات روایتی قرار داریم و دشمن دارد با روایتگری نادرست آن ارزشها و اهدافی را که شهید سلیمانی به خاطر آنها جانش را تقدیم کرده، زمینبازی را عوض میکند.
زارعی پور ادامه داد: بنابراین وقتی دشمن با ابزار رسانهای سلطهگرانهاش، تصویر سردار سلیمانی را در فضای مجازی و رسانهای برنمیتابد و آن را هک یا حذف میکند، باید حواسمان هم جمع باشد و نباید دست به روی دست بگذاریم بلکه روایت حقیقی و درست را از مکتب «حاج قاسم» در یک جنگ رسانهای هرچند نابرابر، راه و روش خود قرار دهیم و به روایتگری درست درزمینهٔ مکتب شهید سلیمانی بپردازیم.
کارشناس علوم ارتباطات و رسانه افزود: ما میتوانیم و در هر مسئولیتی که هستیم بایستی وظیفه خود را در قبال «حاج قاسم» به انجام برسانیم. هرکسی به نحوی و متولیان فرهنگی نیز با اجرای برنامههای فرهنگی و هنری، متولیان رسانهای هم با فعالیتها و کارهای رسانهای مخاطب پسند و جذاب، مردم با حرکتها و پویشهای مردمی دین خود را ولو اندک نسبت به حاج قاسم ادا کنیم.
وی اظهار کرد: اگرچه حاج قاسم یک ظرفیت بود و اما ظرفیتسازی نیز کردند، هرچند دشمن جسم مادی و فیزیکی حاج قاسم را از امت اسلام گرفت ولی نتوانسته سلوک، مشی و منش «حاج قاسم» را از آزادی خواهان جهان بگیرد، بیخود نیست که رهبر معظم انقلاب از حاج قاسم بهعنوان یک مکتب نامبرده است.
زارعی پور پایان گفت: مهمترین نماد مکتب حاج قاسم مردم مداری است، این خیلی مفهوم و پیام مهمی دارد و سردار سلیمانی با مجاهدتهای زیاد دریک برهه توانست بهعنوان یک مکتب معرفی شود، ولی برای ما سیره و روش «حاج قاسم» باید در همه ماهها و سالها بهعنوان روش و مشی کاریمان قرار گیرد.
انتهای خبر/
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰