یکشنبه 24 خرداد 1405

دانشکده علوم پزشکی ساوه ظرفیت لازم برای ارتقا به دانشگاه علوم پزشکی را دارد

نماینده مردم زاهدان در مجلس گفت: دانشکده علوم پزشکی ساوه ظرفیت لازم برای ارتقا به دانشگاه علوم پزشکی را دارد.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 98472
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 شهریور 1402 - 13:36

کرونا :

دانشکده علوم پزشکی ساوه ظرفیت لازم برای ارتقا به دانشگاه علوم پزشکی را دارد

به گزارش کرونا به نقل از خانه ملت، حسینعلی شهریاری در آئین افتتاح پردیس دانشگاهی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: مجمع خیرین سلامت از زمان شروع فعالیت خود بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان برای تأمین تجهیزات و ساخت مراکز درمانی به حوزه درمانی کشور کمک کرده است.

وی افزود: سال گذاشته نیز مبلغ دو هزار میلیارد تومان از سوی این مجمع صرف پروژه‌های درمانی شده است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رویکرد کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تسهیل کننده فعالیت مجمع خیرین سلامت بوده و حضور امروز ما در این آئین به منظور قدردانی از خدمات خیرین حوزه سلامت است.

وی با اشاره به ظرفیت شهرستان ساوه در مشارکت خیرین گفت: شهرستان ساوه در مشارکت خیرین در حوزه سلامت جز شهرهای برتر کشوراست.

شهریاری افزود: سرانه شهرستان ساوه و زرندیه از لحاظ تخت‌های بیمارستانی نسبت به سرانه کشور پایین‌تر است بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود.

وی گفت: دانشکده علوم پزشکی ساوه ظرفیت لازم برای ارتقا به دانشگاه علوم پزشکی را دارد و در این میان شورای انقلاب فرهنگی می‌تواند تسهیل کننده این مسیر باشد./

پایان پیام

منبع: خانه ملت

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi