محرومیت زدایی از روستاها در مجلس با افزودن ۴۰ هزار میلیارد تومان به اعتبارات دهیاریهای
نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۴۰ هزار میلیارد تومان به اعتبارات دهیاریهای کشور به منظور محرومیت زدایی از روستاها با تصمیم مجلس خبر داد.
کرونا :

سیدمحمد پاکمهر در گفتوگو با خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت افزایش اعتبارات دهیاری ها را اقدامی مثبت و در جهت ترویج و توسعه مهاجرت معکوس و حفظ جمعیت روستایی کشور دانست و گفت: در سایه اتحاد و همدلی برای نظام و مردم و به خصوص در راستای خدمت به محرومان اتفاقات مثبتی خواهد افتاد.
نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی افزود: خدمات انجام شده طی ۳ سال اخیر با کمک تمامی نمایندگان بوده و به شخصی متعلق نیست و این افزایش اعتبارات نیز با رویکرد مجلس در جهت رفع محرومیتها در روستاها دنبال شد.
وی افزود: ۴۰ هزار میلیارد تومان به اعتبارات دهیاریها اضافه کردیم؛ سالانه ۲۰ هزار میلیارد تومان در قالب قیر رایگان به روستاها تزریق شد که دلیل تحول در آسفالت کشی خیابانها طی این روزها، این مسأله است.
پاکمهر همچنین از افزایش اعتبارات محرومیت زدایی استان با تلاش های صورت گرفته در مجلس خبر داد و گفت: دهیاران درد دل فراوان دارند که به دنبال چارهسازی آنها هستیم.
این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه خدمات روستایی رونق گرفته که دلیل آن مهاجرت معکوس به روستاها است، گفت: پای صحبتها و مشکلات روستاییان نشستهایم و دنبال حل تمامی مسائل مطرح شده برای آنها خواهیم بود./
پایان پیام
منبع: خانه ملت

نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰