حمایت از جشنواره موسیقی زاگرسنشینان از راهکارهای تقویت فرهنگ غنی کشور است
نماینده مردم بروجن در مجلس گفت: حمایت از جشنواره موسیقی زاگرسنشینان از راهکارهای تقویت فرهنگ غنی کشور است.
کرونا :

به گزارش کرونا به نقل از خانه ملت، امیرقلی جعفری بروجنی در دیدار استاندار و مجمع نمایندگان استان در مجلس با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: زیربنای تمدنی از فرهنگ نشات میگیرد و در همین راستا باید تا میتوان در برنامه هفتم توسعه زمینه برای تقویت فرهنگ را فراهم کرد.
وی کشور را رنگینکمانی از اقوام و فرهنگهای مختلف عنوان کرد و گفت: آنچه باعث می شود این تنوع قومی در کنار هم شکل گیرد و منسجم باشد اتحاد حول محور نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هر چه بتوان این انسجام را بین اقوام و ادیان مختلف حفظ کنیم همگرایی، وحدت و انسجام ملی تقویت می شود و این مهم را باید از رسالتهای مهم خود بدانیم.
جعفری یکی از مناطق با فرهنگ غنی و فاخر را منطقه زاگرسنشین کشور عنوان کرد گفت: هر چه بتوان فرهنگ زاگرسنشینان را حفظ و بسط دهیم در حفظ نظام اسلامی کار مهمی انجام دادهایم.
وی خاطرنشان کرد: زاگرسنشینان قومی هستند که هیچگاه دشمن نتوانسته به آنها دست درازی کند و اکنون که جشنواره موسیقی زاگرسنشینان بعد از سالها شیوع کرونا آغاز به کار کرده فرصت مناسبی برای تقویت این رویداد مهم فرهنگی و هنری در راستای تقویت فرهنگ زاگرسنشینان است./
پایان پیام
منبع: خانه ملت

نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰