به گزارش کرونا از سیسخت، پارسا شعبانی بخشدار مرکزی دنا با حضور مدیران ادارات شهرستان دنا از جمله محیط زیست، آب منطقه ای شهرستان دنا، شبکه بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی، دامپزشکی مدیر شرکت دامپروری و کشاورزی یاسوج (گاوداری سرتنگ توت نده) شورای اسلامی بخش مرکزی، کارشناس فنی بخشداری و دهیار روستا از وضعیت گاوداری سرتنگ توت نده به صورت میدانی بازدید کردند.
پارسا شعبانی در جلسه ای که به صورت اضطراری در رابطه با موضوع گاوداری سرتنگ توت نده برگزار شد گفت: با توجه به ورود فاضلاب و پسآب مجتمع دامپروری سرتنگ توت نده به رودخانه بشار طبق گزارشات رسیده و اینکه سلامت مردم در اولویت کاری قرار دارد و از آن جایی که طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته شود ممنوع بوده لذا مقرر گردید تا اطلاع ثانوی و رفع مشکل موجود مجتمع دامپروری توت نده از ورود پساب و فاضلاب به رودخانه بشار جلوگیری کند.
وی گفت: ادارات محیط زیست، شبکه بهداشت، دامپزشکی و آب منطقهای هر چه سریعتر نسبت به انجام آزمایشات لازم در خصوص تعیین میزان آلایندگی و همچنین سیر مراحل قانونی لازم اقدام و مراتب را جهت تصمیم گیری به بخشداری مرکزی و فرمانداری شهرستان دنا اعلام کنند.
شعبانی اظهار داشت: مقرر شد آزمایشات توسط ادارات مربوطه به صورت دوره ای و مداوم جهت پایش و جلوگیری از ورود سموم به رودخانه انجام گرفته و نتایج بصورت دوره ای به بخشداری اعلام و ارسال گردد.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰