شنبه 14 شهریور 1405

تمامی متصرفات و نشانه‌های آن باید ظرف ۲۰ روز از ساحل گیلان پاکسازی شود

معاون اجرایی رییس جمهور تاکید کرد: باید تمامی تصرفات و همچنین نشانه های آن تا موعد مقرر ۲۰ روز که رییس جمهور تعیین کرده‌اند برچیده و جمع آوری شود. به گزارش کرونا، سید صولت مرتضوی امروز  در جریان بازدید از اجرای طرح آزادسازی سواحل انزلی که جمعه گذشته در سفر رییس جمهور مورد دستور مستقیم

اختصاصی کرونا

کد خبر : 68046
تاریخ انتشار : دوشنبه 11 بهمن 1400 - 12:50

کرونا :

تمامی متصرفات و نشانه‌های آن باید ظرف ۲۰ روز از ساحل گیلان پاکسازی شود

معاون اجرایی رییس جمهور تاکید کرد: باید تمامی تصرفات و همچنین نشانه های آن تا موعد مقرر ۲۰ روز که رییس جمهور تعیین کرده‌اند برچیده و جمع آوری شود.

به گزارش کرونا، سید صولت مرتضوی امروز  در جریان بازدید از اجرای طرح آزادسازی سواحل انزلی که جمعه گذشته در سفر رییس جمهور مورد دستور مستقیم قرار گرفت، تاکید کرد: براساس دستور صریح رییس جمهور مهلت ۲۰ روزه برای این طرح مقرر گردید و تمامی نهادها موظف به اجرای آن هستند.  

وی همچنین خطاب به مدیران مجموعه منطقه آزاد انزلی گفت: از امروز باید تمامی علائم نشانه های تصرف از جمله فنس کشی‌ و دیوارکشی‌ها را برداشته و ساحل به طور کامل بازگشایی شود.  

معاون اجرایی رییس جمهور تاکید کرد: حریم ۶۰ متری باید در امتداد ساحل خزر در گیلان ازاد شده و برای اجرای طرح های گردشگری و سالم سازی در اختیار دستگاه های متولیقرار گیرد تا عمومی مردم به طور آزادانه از آن بهره ببرند.  

پس از دستور رییس جمهور طی سفر یکروزه خود به گیلان مبنی بر آزاد سازی کامل حریم ۶۰ متری و اجرای دقیق قانون، معاون اجرایی رییس جمهوری امروز به منظور بررسی میدانی به گیلان سفر کردند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع : قدس آنلاین

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.