وزارت بهداشت اولویت های تولید و توسعه گیاهان دارویی را مشخص کرد
عزیز الله خیری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: کمیته تخصصی گیاهان دارویی وزارت بهداشت به تازگی با حضور چهار نماینده از این وزارتخانه و یک نماینده از وزارت علوم تشکیل شده است. وی یادآوری کرد: این کمیته از طرح های کلان و در سطحی بالاتر از سطح دانشگاه که
کرونا :

عزیز الله خیری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: کمیته تخصصی گیاهان دارویی وزارت بهداشت به تازگی با حضور چهار نماینده از این وزارتخانه و یک نماینده از وزارت علوم تشکیل شده است.
وی یادآوری کرد: این کمیته از طرح های کلان و در سطحی بالاتر از سطح دانشگاه که منجر به تولید محصول نهایی می شود، حمایت می کند.
خیری اظهار کرد: تولید دانش فنی و انتقال تکنولوژی برای فرمولاسیون و ساخت داروهای گیاهی و خالص سازی مواد موثر گیاهی یکی از اولویت های کاری این کمیته محسوب می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه زنجان گفت: تولید مکمل ها، رنگ ها، غذا – داروها، عصاره ها و اسانس های طبیعی و تولید داروهای گیاهی با فناوری های نوین دارو رسانی از دیگر اولویت های این کمیته به شمار می آید.
وی خاطرنشان کرد: تولید مواد اولیه، جانبی و حامل های نوین دارویی با منشا طبیعی، اصلاح و تولید ارقام تجاری گیاهان دارویی با تاکید بر تامین مواد گیاهی مورد نیاز صنایع دارویی از دیگر اولویت ها می باشد.
خیری ادامه داد: تولید گیاهان دارویی غیر بومی مورد نیاز صنایع دارویی و طراحی و ساخت ماشین آلات تولید و فرآوری گیاهان دارویی از دیگر اولویت های کاری این کمیته است.
این استاد علم فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی، ادویه ای و عطری دانشگاه زنجان گفت: تولید ترکیبات طبیعی و تکثیر همگن ارقام تجاری گیاهان دارویی با استفاده از فناوری های زیستی، فرمولاسیون و تولید کنترل کننده های بیولوژیک آفات و بیماری های گیاهان دارویی و طراحی و ارایه روش های نگهداری و بسته بندی گیاهان دارویی از دیگر برنامه های این کمیته تخصصی محسوب می شود.
به گزارش ایرنا، دکتر عزیز الله خیری عضو هیات علمی دانشگاه زنجان تنها نماینده وزارت علوم در این کمیته تخصصی می باشد.
7319/596/245
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
newsroom@irna.ir
نویسنده:
برچسب ها :p ، از ، است ، اصلاح ، اظهار ، انتقال ، این ، با ، بر ، برای ، برنامه ، به ، بهداشت ، پیام ، توسعه ، داد ، دانشگاه ، در ، را ، سطح ، سه ، شده ، شمار ، طبیعی ، طراحی ، طرح ، طرح های ، کرد ، که ، مورد ، می باشد ، می شود ، نماینده ، های ، و ، وزارت ، یک ، یکی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0