شنبه 11 بهمن 1404

ساخت ۳۵۰هزار مسکن شهری وروستایی در برنامه ششم توسعه دیده شده است

به گزارش کرونا نیوز ، ابراهیم بازیان ظهر سه شنبه در جلسه تامین مسکن کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: از این تعداد  ۱۵۰ هزار مسکن شهری و ۲۰۰ هزار مسکن روستایی برای مددجویان کشور احداث می شود. بازیان با بیان اینکه تامین مسکن مدد جویان به عنوان خدمت راهبردی در دستور کار کمیته امداد

اختصاصی کرونا

کد خبر : 29660
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۸

کرونا :

ساخت ۳۵۰هزار مسکن شهری وروستایی در برنامه ششم توسعه دیده شده است

به گزارش کرونا نیوز ، ابراهیم بازیان ظهر سه شنبه در جلسه تامین مسکن کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: از این تعداد  ۱۵۰ هزار مسکن شهری و ۲۰۰ هزار مسکن روستایی برای مددجویان کشور احداث می شود.

بازیان با بیان اینکه تامین مسکن مدد جویان به عنوان خدمت راهبردی در دستور کار کمیته امداد کشور قرار گرفته است، گفت: ۱۰ درصد از خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد فاقد مسکن هستند و تامین نیازهای این بخش در یک برنامه سه ساله در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به نیاز به بازسازی وتعمیر مسکن بخشی از مدد جویان کمیته امداد گفت: ۳۵۰ هزار مسکن در این زمینه به اصلاح و  بازسازی نیاز دارند.

بازیان افزود: دولت به مسکن اجتماعی توجه خوبی دارد و رفع مشکلات مسکن در قالب یک لایحه به مجلس  ارائه شده است، و این فرصت مناسبی برای بستر سازی، تامین زمین و اختصاص تسهیلات برای تهیه مسکن برای اقشار نیازمند و کم درآمد است، و جنبه های مختلفی از مشکلات در این لایحه در نظر گرفته شده است.

مدیر کل تامین مسکن و ساختمان کمیته امداد کشور بیان داشت: نیاز است از ظرفیت های  دولت و مجلس برای احداث مسکن نیازمندان استفاده شود.

وی افزود: بیش از یک میلیون و ۷۰۰هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند.

ابراهیم بازیان

نویسنده:

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi