به گزارش کرونا نیوز ، منوچهر محمدی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: کلزا از گیاهان روغنی مطلوبی است که دانههای آن حاوی ۴۰ تا ۴۸ درصد روغن است.
وی با بیان اینکه کنجاله کلزا حاوی ۳۵ تا ۴۰ درصد پروتئین است، گفت: کشت کلزا در راستای تولید روغن سالم و با کیفیت در دستور کار قرار گرفته و از برنامه های مهم جهاد کشاورزی است.
محمدی با اشاره به ویژگیهای مهم این دانه روغنی اظهار داشت: روغن استحصالی از دانه کلزا ترکیب مناسبی از اسیدهای چرب غیراشباع دارد.
وی افزود: این دانه روغنی همچینین پایینترین میزان اسیدهای چرب اشباع را دارد که با آن با کیفیتترین روغن خوراکی تولید می شود.
رئیس جهاد کشاورزی بویراحمد کنجاله کلزا را یکی ازبهترین منابع تغذیه دام و طیور عنوان کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰