جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴

کتاب«فتاح» باحضور «مرتضی سرهنگی» در یاسوج نقد و بررسی شد

به گزارش ، این آیین دوشنبه شب با حضور مرتضی سرهنگی مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری کشور، دکتر فتاح محمدی راوی و میترا رفیعی نویسنده این کتاب در حاشیه نمایشگاه کنگره ۱۸۸۰شهید کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد. سرهنگی با بیان اینکه کتاب های خاطرات اسرا پر از رنج و دشواری بوده است،

اختصاصی کرونا

کد خبر : 28099
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۷:۵۱

کرونا :

کتاب«فتاح» باحضور «مرتضی سرهنگی» در یاسوج نقد و بررسی شد

به گزارش ، این آیین دوشنبه شب با حضور مرتضی سرهنگی مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری کشور، دکتر فتاح محمدی راوی و میترا رفیعی نویسنده این کتاب در حاشیه نمایشگاه کنگره ۱۸۸۰شهید کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

سرهنگی با بیان اینکه کتاب های خاطرات اسرا پر از رنج و دشواری بوده است، افزود: این گونه خاطرات بسیار ناب و در جامعه تاثیر گذار بوده و باید حوزه هنری کشور چاپ این کتاب ها را افزایش دهد.

مرتضی سرهنگی با اشاره به اینکه ادبیات اسارت در دنیا شناخته شده است، اظهار داشت: انسانی ترین ادبیات در جنگ ادبیات اسارت است که بسیار کمیاب است زیرا تعداد اسیران بسیار کم هستند و از آن تعداد عده کمی دست به قلم می‌شوند.

مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری کشور تصریح کرد: شاید برخی گمان کنند که چون تعداد اسرا محدود است و آنها هم در اردوگاه‌های مشخصی بوده‌اند کتاب های با ادبیات اسارت تکراری خواهند شد اما باید گفت که به اندازه هر اسیر می‌تواند خاطرات متفاوت وجود داشته باشد زیرا انسان موجودی تک بعدی نیست و پیچیدگی فراوانی دارد.

کتاب«فتاح» باحضور «مرتضی سرهنگی» در یاسوج نقد و بررسی شد 2

سرهنگی یادآور شد: ادبیات جنگ از این جهت که می‌گویند ساخته نمی‌شود بلکه متولد می‌شود نیازمند کمک است؛ اینها فقط خاطرات خود اسیر نیست بلکه خاطرات افرادی است که اطرافشان بوده‌اند و اگر نوشته نشود انگار نبوده است.

وی ادامه داد: خاطره، روایت اول شخص است و به همین دلیل تا این حد به داستان نزدیک است و مرز میان خاطره و رمان مستند بودن و واقعیت داشتن خاطره است در حالی که رمان تخیلی است و کتاب فتاح مبتنی بر واقعیات است که با تکنیک های خاص داستان نویسی به خوبی به تصویر کشیده شده است و قابل تصور است.

به گزارش ، در این نشست فتاح محمدی صاحب خاطرات کتاب فتاح هم طی سخنان کوتاهی به مصائب و مشکلات اسرا در زمان اسارت اشاره کرد .

در این نشست تعدادی از نویسندگان و آزادگان دفاع مقدس به بیان مباحثی پیرامون ادبیات پایداری و کتاب فتاح پرداختند.

مرتضی سرهنگی

نویسنده:

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

انواع چسب های صنعتی
logo-samandehi
سایت سید عبدولوحید سجادپور

سایت سید عبدولوحید سجادپور