جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

بارگاه نورانی بی بی حکیمه (س) خواهر بلافصل امام رضا (ع) ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری جنوب کشور را دارد

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: سالیانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر داخلی و هزاران زائر خارجی به بارگاه بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا(ع) مشرف می شوند. فرزین بهمنی آزاد با بیان اینکه کنگره بین المللی بی بی حکیمه (س) دهه کرامت سال

اختصاصی کرونا

کد خبر : 26957
تاریخ انتشار : یکشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۷

کرونا :

بارگاه نورانی بی بی حکیمه (س) خواهر بلافصل امام رضا (ع) ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری جنوب کشور را دارد

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: سالیانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر داخلی و هزاران زائر خارجی به بارگاه بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا(ع) مشرف می شوند.

فرزین بهمنی آزاد با بیان اینکه کنگره بین المللی بی بی حکیمه (س) دهه کرامت سال ۹۶ برگزار می شود، گفت: سه طرح بزرگ رفاهی در حرم بی بی حکیمه (س) اجرا می شود.

بهمنی آزاد افزود:  جهت رفاه حال زائران دنبال این هستیم که یک پارکینگ ۳۰ هزار متر مربعی در نزدیکی امام زاده احداث کنیم و همچنین فاز دوم کاشی کاری حرم و آیینه کاری شبستان های داخلی و اجرای دو درب بزرگ چوبی با گره چینی باید تا قبل از زمان برگزاری این کنگره انجام شود.

وی عنوان کرد: با توجه به اهمیت برگزاری کنگره بین‌المللی امام‌زاده حضرت بی‌بی حکیمه خاتون(س) قرار است کارهای زیربنایی در این امام‌زاده تا قبل از برگزاری کنگره انجام گیرد.

IMG_1854

بهمنی‌آزاد معرفی امام‌زاده حضرت بی‌بی حکیمه خاتون(س) به عنوان چهارمین حرم اهل بیت(ع) در کشور را از مهم‌ترین اهداف برگزاری کنگره بین المللی این امام‌زاده عنوان کرد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهستان گچساران با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۱۸ مسجد ثبت شده در گچساران وجود دارد، خاطرنشان کرد: ۴۲ مسجد و حسینیه در شهرستان و ۷۶ مسجد و حسینیه در روستاها وجود دارد.

بهمنی آزاد تصریح کرد : بارگاه نورانی بی بی حکیمه (س) خواهر بلافصل امام رضا (ع) ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری جنوب کشور را دارد.

وی با اشاره به تعداد امام‌زاده‌های تحت پوشش اداره اوقاف و امور خیریه گچساران، گفت: در حال حاضر ۴۲ بقعه متبرکه ثبت شده در این شهرستان وجود دارد.

تاکید هیات پارلمانى ایران بر به کاربردن اصطلاحات قوانین بین الملل در خصوص خلیج فارس
دنبال کنید

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران با بیان اینکه اکنون در ۲۴ بقعه متبرکه کار عمرانی انجام می‌گیرد افزود: امام‌زاده حضرت بی‌بی حکیمه خاتون(س) شاخص‌ترین امام‌زاده در این شهرستان و منطقه جنوب کشور است.

IMG_1856

بهمنی آزاد با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۱۸ مسجد ثبت شده در گچساران وجود دارد، خاطرنشان کرد: ۴۲ مسجد و حسینیه در شهرستان و ۷۶ مسجد و حسینیه در روستاها وجود دارد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران عنوان کرد: سال ۹۴ طلایی‌ترین سال این اداره در بخش مساجد و حسینیه‌ها بود و با همکاری‌های نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی و قرارگاه قرب کوثر ۳۸ مسجد با اعتباری ۲۰۰ تا ۶۰۰ میلیون ریالی بهسازی و مرمت شدند.

IMG_1857

نویسنده:

برچسب ها : ،

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ناشناس دوشنبه , 8 شهریور 1395 - 8:07

از عوامل برگزاری این کنگره تقاضا دارم که اونو در آخر زمستون یا پاییز برگزار کنن که وضعیت هوا بهتره

گچساران دوشنبه , 8 شهریور 1395 - 11:42

حالا شما مطمئن هستین این تعداد زائر در سال به زیارت بی بی حکیمه مشرف میشن؟ اگه اینجور بود که باید گچساران شلوغ تر ازینها باشه چرا اثری نیست پس؟ لطفا در دادن آمارها کمی بیشتر دقت بشه و به جای اون کمی بر روی زیرساختهای شهرستان کار کنید تا مسافرهایی که میان رغبت داشته باشن باز بیان زیارت و بار اول و آخرشون نباشه. زشته بخدا که کسی این همه راه برداره بیاد زیارت و از جاده بگیر تا پارکینگ و نبود فضای سبز که واقعا برای اونجا لازمه و کلی چیزای دیگه گلایه داشته باشه. لااقل یه سایت درست و حسابی برای معرفیشون راه اندازی کنید و منابع تاریخی و اخباری که در شان ایشون اومده رو به صورت مستند توش قید کنید. وقتی میرم توی گوگل در مورد بی بی حکیمه سرچ میزنم به جز چندتا خرافات که هیچ سند تاریخی نداره چیز زیادی نمیبینم در حالی که واقعا اینجور نیست و ایشون از اهل بیت هستند که تاریخ در موردش صحبت کرده. از حوزه های علمیه کمک بگیرن تا از هر چیزی که تاریخ در مورد ایشون آورده مردم با اطلاع بشن. اینایی که توی اداره اوقاف شهرستان گچساران هستن باید از هر کس دیگه ای توی کشور در مورد این امام زاده اطلاع داشته باشن آیا واقعا اینطوریه؟ عصر اطلاعاته و مردم بدون سند حرفی رو نمیپذیرن. باید شخصیت ایشون به عنوان یکی از اهل بیت به طور کامل به مردم معرفی بشه. خدایی توی شهرستان چند نفر هستن که رفته باشن در این زمینه در کتابهای تاریخی تحقیق کرده باشن. اینا که دیگه خرجی نداره

logo-samandehi