یکشنبه 24 خرداد 1405

صادق خرازی:همه باید به اخلاق سیاسی پایبند باشیم

رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با تشریح وضعیت مجلس و دولت در آینده، تاکید کرد: همه و نه یک جریان خاص باید به اخلاق سیاسی پایبند باشیم، تصمیمات ما باید به‌گونه‌ای باشد که منافع کشور و ملت حفظ شود. سیدمحمدصادق خرازی در مناظره با سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی معاون پارلمانی دولت دهم در دانشگاه ارومیه با

اختصاصی کرونا

کد خبر : 23616
تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 اردیبهشت 1395 - 8:40

کرونا :

صادق خرازی:همه باید به اخلاق سیاسی پایبند باشیم
رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با تشریح وضعیت مجلس و دولت در آینده، تاکید کرد: همه و نه یک جریان خاص باید به اخلاق سیاسی پایبند باشیم، تصمیمات ما باید به‌گونه‌ای باشد که منافع کشور و ملت حفظ شود.
سیدمحمدصادق خرازی در مناظره با سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی معاون پارلمانی دولت دهم در دانشگاه ارومیه با پیش‌بینی وضعیت مجلس آینده اظهار داشت: مجلس آینده سیاسی‌ترین مجلس یک دهه اخیر ایران خواهد بود چرا که در ۱۲ سال اخیر مجلس در اختیار یک جریان خاص قرار داشت.

وی با تاکید بر حفظ اخلاق سیاسی تصریح کرد: همه و نه یک جریان خاص باید به اخلاق سیاسی پایبند باشیم.

خرازی با اشاره به چرخش هسته‌ای احمدی‌نژاد تصریح کرد: احمدی‌نژاد در مورد موضوع هسته‌ای در ابتدا یک چیز می‌گفت اما در نهایت در مذاکرات قزاقستان سخن دیگری گفت.

خرازی با تاکید بر ماهیت دفاع از جبهه مقاومت اسلامی بیان کرد: اصل جریان مقاومت اسلامی را امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری پایه‌گذاری کردند و هیچ‌‌کس و جریانی نمی‌تواند آن را به نام خود غصب کند.

خرازی در این مناظره که با موضوع مجلس و دولت آینده برگزار شده بود با حیاتی خواندن تصمیمات مقامات کشور اظهار داشت: تصمیمات ما باید به‌گونه‌ای باشد که منافع کشور و ملت حفظ شود.

نویسنده:

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi