ندانعمتی
دعوت سید محمد موحد از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
حجتالاسلام والمسلمین سید محمد موحد با صدور پیامی از مردم ایران اسلامی، بهویژه مردم مؤمن و انقلابی استان کهگیلویه و بویراحمد و حوزه انتخابیه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده برای حضور گسترده در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن دعوت کرد. به گزارش کرونانیوز، متن پیام به شرح زیر است: بسماللهالرحمنالرحیم یومالله ۲۲ بهمن
کرونا :
ندانعمتی

حجتالاسلام والمسلمین سید محمد موحد با صدور پیامی از مردم ایران اسلامی، بهویژه مردم مؤمن و انقلابی استان کهگیلویه و بویراحمد و حوزه انتخابیه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده برای حضور گسترده در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن دعوت کرد.
به گزارش کرونانیوز، متن پیام به شرح زیر است:
بسماللهالرحمنالرحیم
یومالله ۲۲ بهمن یادآور پیروزی اراده ملت بزرگ ایران و نماد عزت، استقلال و ایستادگی در برابر استکبار جهانی است؛ روزی که با رهبری حضرت امام خمینی(ره) و فداکاری مردم نظام مقدس جمهوری اسلامی به ثمر نشست.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل عظیمالشأن و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت از ملت شریف ایران و بهطور ویژه از مردم ولایتمدار و همیشه درصحنه استان کهگیلویه و بویراحمد و حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ دعوت میکنم با حضور پرشور، آگاهانه و دشمنشکن خود در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن بار دیگر پایبندی خویش به آرمانهای انقلاب اسلامی، استقلال کشور و تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) را به نمایش بگذارند.
بدون تردید حضور گسترده مردم در این حماسه ملی، پیام وحدت، اقتدار و استقامت ملت ایران را به جهانیان مخابره کرده و پاسخ روشنی به توطئهها و فشارهای دشمنان انقلاب اسلامی خواهد بود.
سید محمد موحد
نماینده مردم شریف شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی
نویسنده:ندانعمتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0