ناگفتههایی از شهید امنیت «سید حامد کرمی» به روایت پدر
پدر شهید بسیجی مدافع امنیت «سید حامد کرمی» باصلابت و افتخار از شهادت فرزندش سخن گفت و تأکید کرد که تقدیم فرزند درراه اسلام، انقلاب و ولایت را بزرگترین افتخار زندگی خود میداند.
کرونا :

پدر شهید بسیجی مدافع امنیت «سید حامد کرمی» باصلابت و افتخار از شهادت فرزندش سخن گفت و تأکید کرد که تقدیم فرزند درراه اسلام، انقلاب و ولایت را بزرگترین افتخار زندگی خود میداند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کرونا» ، پدر شهید سید حامد کرمی با ابراز رضایت قلبی و افتخار از شهادت فرزندش درراه اسلام و انقلاب اسلامی، گفت: فرزندم فدای رهبری و اسلام باشد. از اینکه او را در این مسیر الهی تقدیم کردم، ذرهای تردید و اندوه ندارم و این را مایه عزت و سربلندی خود میدانم.
وی با اشاره به ارزشهای والای انقلاب اسلامی افزود: این انقلاب بهراحتی به دست نیامده که بتوان بهآسانی از آن گذشت. فرزندم آگاهانه و باایمان، راه دفاع از اسلام و ولایت را انتخاب کرد و جان خود را فدای امنیت مردم و آرمانهای انقلاب کرد؛ مسیری که برای خانواده ما افتخارآفرین است.
پدر این شهید مدافع امنیت با تأکید بر تبعیت از ولایتفقیه تصریح کرد: ما همواره خود را سرباز رهبر عزیزمان میدانیم و اگر لازم باشد، بازهم در همین راه ایستادگی خواهیم کرد. خون شهدا ضامن بقای انقلاب و امنیت کشور است و امروز بیش از هر زمان دیگری باید قدردان این فداکاریها باشیم.
گفتنی است شهیدان بسیجی سید حامد کرمی، سید حسین حسنینژاد و سامان دارابی شامگاه ۱۹ دیماه ۱۴۰۴، در مسیر تأمین امنیت مردم، کسبه و بازاریان و در حین انجام وظیفه مقدس خود، به فیض عظیم شهادت نائل آمدند.
ادامه این روایت صمیمی و تأثیرگذار از زبان پدر شهید، در قالب کلیپ منتشرشده، قابلمشاهده است.
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0