یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

تولید یک‌هزار و ۱۹۰ تُن گوشت سفید و قرمز در گرمه

حسن کامکار، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گرمه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرمه اظهار کرد: در هفت ماهه سال جاری بیش از یک‌هزار و ۱۹۰ تُن گوشت سفید‌‌ و قرمز از سطح مرغداری‌های گوشتی، مزارع پرورش ماهی و کشتارگاه دام شهرستان گرمه استحصال و روانه بازار شده است.  وی گفت: شهرستان گرمه با دارا

اختصاصی کرونا

کد خبر : 102677
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۹

کرونا :

تولید یک‌هزار و ۱۹۰ تُن گوشت سفید و قرمز در گرمه

حسن کامکار، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گرمه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرمه اظهار کرد: در هفت ماهه سال جاری بیش از یک‌هزار و ۱۹۰ تُن گوشت سفید‌‌ و قرمز از سطح مرغداری‌های گوشتی، مزارع پرورش ماهی و کشتارگاه دام شهرستان گرمه استحصال و روانه بازار شده است. 

وی گفت: شهرستان گرمه با دارا بودن ۹ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۲۶۷ هزار قطعه در هر دوره در هفت ماهه سال جاری توانست با کسب رتبه سوم در استان در تولید گوشت سفید، بیش از یک‌هزار و ۱۱۵ تُن گوشت مرغ را تولید که از طریق کشتارگاه‌های استان در سطح استان و شهرستان توزیع شده است.   

  رئیس اداره دامپزشکی گرمه با اشاره به کشتار تعداد یک‌هزار و ۱۱۶ رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرستان در هفت ماهه سال جاری، افزود: از این تعداد کشتار بیش از ۶۵ تُن گوشت قرمز در سطح کشتارگاه دام شهرستان تولید و با نظارت بهداشتی دامپزشکی روانه بازار مصرف شهرستان شده است. 

  وی همچنین از تولید ۱۰ تُن گوشت ماهی از مزارع دو منظوره پرورش ماهی شهرستان در این مدت خبر داد.

پایان پیام/ح


منبع: فارس

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi