حسن کامکار، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گرمه در گفتوگو با خبرنگار فارس در گرمه اظهار کرد: در هفت ماهه سال جاری بیش از یکهزار و ۱۹۰ تُن گوشت سفید و قرمز از سطح مرغداریهای گوشتی، مزارع پرورش ماهی و کشتارگاه دام شهرستان گرمه استحصال و روانه بازار شده است.
وی گفت: شهرستان گرمه با دارا بودن ۹ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۲۶۷ هزار قطعه در هر دوره در هفت ماهه سال جاری توانست با کسب رتبه سوم در استان در تولید گوشت سفید، بیش از یکهزار و ۱۱۵ تُن گوشت مرغ را تولید که از طریق کشتارگاههای استان در سطح استان و شهرستان توزیع شده است.
رئیس اداره دامپزشکی گرمه با اشاره به کشتار تعداد یکهزار و ۱۱۶ رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرستان در هفت ماهه سال جاری، افزود: از این تعداد کشتار بیش از ۶۵ تُن گوشت قرمز در سطح کشتارگاه دام شهرستان تولید و با نظارت بهداشتی دامپزشکی روانه بازار مصرف شهرستان شده است.
وی همچنین از تولید ۱۰ تُن گوشت ماهی از مزارع دو منظوره پرورش ماهی شهرستان در این مدت خبر داد.
پایان پیام/ح
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰