ما در برابر دستهای پینه بسته پدرانمان مسئولیم
حجتالاسلام پرویز خواجهزاده امشب در حسینیه شهدا گچساران گفت: ما در برابر دستهای پینه بسته پدرانمان مسئولیم و ما در برابر بی خوابی های مادرانمان مسئولیم ، ما در برابر اساتید و معلمانی که به ما آموختند مسئولیم ، شما مردان و زنان در برابر تلاش زنان در خانه مسئولید ، شما زنان در برابر
کرونا :

حجتالاسلام پرویز خواجهزاده امشب در حسینیه شهدا گچساران گفت: ما در برابر دستهای پینه بسته پدرانمان مسئولیم و ما در برابر بی خوابی های مادرانمان مسئولیم ، ما در برابر اساتید و معلمانی که به ما آموختند مسئولیم ، شما مردان و زنان در برابر تلاش زنان در خانه مسئولید ، شما زنان در برابر فعالیت مردان در بیرون خانه مسئولین ، اگر تشکر و سپاس نکنید خداوند در آخرت به شما خواهد گفت شما اهل سپاس و تشکر نبوده اید.
وی در ادامه با بیان اینکه پیغمبر اسلام وارد شهر یثرب تا آخر شهر مورد اصابت سنگ و کلوخ قرار گرفت گفت : پیغمبر بخاطر حمایت مشرکی که وی را در آن زمان حمایت کرده بود وقتی در جنگ بدر اسرایی را گرفت گفت اگر آن شخص اکنون زنده بود و از من می خواست اینها را آزاد می کردم و اینگونه از او تشکر کرد.
وی افزود : اگر می خواهیم یک پرونده سبک داشته باشیم باید از تمام کسانی که به ما کمک کردند تشکر کنیم و امام حسین (ع)
در روز عاشورا یارانش را جمع کرد و به آنها گفت من یارانی با وفاتر و بهتر از شما نه سراغ دارم ونه در گذشته آمده اند و نه در آینده خواهند آمد.
امام جمعه موقت گچساران تصریح کرد: اگر کسی از آنهایی که به او کمک نکند تشکر نکند فردا نمی تواند جوابگوی خدا و امیالمومنین باشد.
نویسنده:
برچسب ها :p ، از ، این ، با ، باید ، به ، بود ، تا ، تصریح ، جمع ، خدا ، در ، را ، زاده ، ع ، فعالیت ، کرد ، که ، ما ، مورد ، نه ، های ، و ، یک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0