شهید کهگیلویه وبویراحمدی که پس از 30 روز در جبهه به شهادت رسید+تصویر
پنجشنبه ای باشهدا: شهید عباسقلی قلی پور اهل کهگیلویه وبویراحمد در تاریخ ۹آبان ماه ۱۳۶۰ به جبهه بستان اعزام شد و پس از ابراز رشادت و تهور و بی باکی فراوان از خود در ۹آذرماه۱۳۶۰ در حمله بستان به لقاءالله پیوست . به گزارش پایگاه اطلاع رسانی چرام،شهید عباسقلی قلی پور اهل کهگیلویه وبویراحمد در تاریخ ۹آبان
کرونا :


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی چرام،شهید عباسقلی قلی پور اهل کهگیلویه وبویراحمد در تاریخ ۹آبان ماه ۱۳۶۰ به جبهه بستان اعزام شد و پس از ابراز رشادت و تهور و بی باکی فراوان از خود در ۹آذرماه۱۳۶۰ در حمله بستان به لقاءالله پیوست .
شهید در سال ۱۳۴۲ در دهکده ده برآفتاب چشم به جهان گشود دوران تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش سپری و برای ادامه درس به یاسوج آمد .
سرشت و طینت درون او که آذین از زینت مسلح ایمان و وقار انسانی و اسلامی بود همواره شاخصی پرشکوه از میزان قبول و درک فرایض مذهبی و دینی او را نشان می داد .
او با تمام افراد و آشنایان برخوردی مملو از خلوص و صمیمیت و یکرنگی داشت و در این رهگذر کمتر مسئله ای ممکن می شد تا بلکه سبب مفارقت یا جناح گری را در او نسبت به مباشرین وکسانش فراهم آورد .
در انجام وظایف دینی آنقدر صادقانه بود که گاهی برای بیننده و یا فرد ثالثی بیشتر به نظر غلو و زیاده نگری به تصور می آمد .
اعتقادی کامل به مبانی اصول ولایت فقیه و تداوم رهبری تا ظهور و ثبوت تجلی ماه پنهان جامعه مسلمان و شیعه جهانی داشت .

همزمان با آغاز جنگ تحمیلی عراق برعلیه ایران عزم خود را برای رویارویی با خصم زبون جزم نمود و عازم جبهه ها شد .
شهید قبل از این مورد در خوابگاه جهاد دانش آموزی از مزایا و امکانات این خوابگاه استفاده می کرد .
سرانجام در تاریخ ۹آبان ماه ۱۳۶۰ به جبهه بستان اعزام شد و پس از ابراز رشادت و تهور و بی باکی فراوان از خود در ۹آذرماه۱۳۶۰ در حمله بستان به لقاءالله پیوست .
انتهای پیام/
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0