یکشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۲

کشف زمین خواری 350 میلیاردی در شهریار

به گزارش کرونا از شهریار، سردار کیوان ظهیری فرمانده انتظامی غرب استان تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای مبارزه جدی در امر زمین خواری، اخبار و اطلاعاتی از یک فقره زمین خواری در شاهدشهر شهریار بدست آمد و ماموران اداره مبارزه با جرائم اقتصادی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران، بررسی موضوع را در

اختصاصی کرونا

کد خبر : 88888
تاریخ انتشار : جمعه ۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰

کرونا :

کشف زمین خواری 350 میلیاردی در شهریار

به گزارش کرونا از شهریار، سردار کیوان ظهیری فرمانده انتظامی غرب استان تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای مبارزه جدی در امر زمین خواری، اخبار و اطلاعاتی از یک فقره زمین خواری در شاهدشهر شهریار بدست آمد و ماموران اداره مبارزه با جرائم اقتصادی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران، بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند. 

وی گفت: در تحقیقات اولیه پلیس مشخص شد یکی از افراد بومی منطقه، زمینی به متراژ ۷ هزار مترمربع را تصرف و دیوار کشی کرده و پس از تفکیک و قطعه‌بندی قصد فروش زمین را داشته و بخشی از آن را به عنوان خیر به یکی از ادارات دولتی بخشیده است که با هماهنگی مقام قضائی بناهای احداث شده در این زمین تخریب و از زمین اعلامی رفع تصرف شد.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران با بیان اینکه کارشناسان ارزش اراضی تصرف شده را ۳۵۰ میلیارد ریال برآورد کردند، افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه زمین خواری، تصرف اراضی ملی و شهری، موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند تا اقدام قانونی لازم انجام گیرد.

پایان پیام/


منبع: فارس

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اعلام وصول پایگاه خبری
logo-samandehi