به گزارش کرونا از کهگیلویه، چگونگی آغاز به کار شورای ششم از همان ابتدا خود حدیث مفصل داشت از مجمل؛ وقتی ابهام در صلاحیت یک عضو منتخب آغاز بکار این دوره از شورا را به تعویق انداخت و انتخاب شهردار در اندیشه اعضای شورا ماهها بلاتکلیف ماند و شهر با سرپرستان اداره شد.
سرانجام با گذشت ماهها از معرفی شهردار، حکم علیرضا نیکوییزاده برای مدیریت شهری تأیید شد. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری است و پیش از این معاون جهاد کشاورزی شهرستان بود.
دهدشت شهری با مبادی ورودی بیروح بیشتر به روستای بزرگ میماند.شهری که با وجود نیم قرن سابقه هنوز به سیمای واقعی و در خور شأن نرسیده است. نه شهروندان احساس مسئولیت دارند نه مدیریت شهری و مسؤولان برای ساختنش دغدغه.
مدیریت شهر از دست شهرداران در رفته است به نظر میرسد هر کس هر کاری خواسته انجام داده و مدیران شهری نتوانستهاند مدیریت کنند تا شهر بر اساس ضوابط و اصول پایدار ساخته شود.
مغازهداران به راحتی پیادهروها را به تسخیر خود درآورده و معابر را سد معبر کردهاند واحدهای شهرداری قدرت و جسارت کافی برای برخورد با متخلفان را ندارند.
ساماندهی نیروی انسانی به درستی انجام نشده و هر شهرداری که میآید از مازاد نیروی انسانی و نبود درآمد برای پرداخت هزینهها مینالد.
درآمدزایی حلقه مفقوده در مدیریت شهری است منابع پایدار وجود ندارد و شهرداری متکی به کمکهای دولت است شهرداری دهدشت حتی در وصول مطالبات خود از ادارات موفق عمل نکرده است.
المانهای شهر فاقد هویت بومی هستند مبلمانی که پاسخگوی نیاز شهروندان باشد وجود ندارد نه در مبلمان شهری نگاه کارشناسانه وجود دارد نه در معماری.
شهر از وجود زبالههایی که برخی شهروندان بیمسئولیت رها کرده خالی نمیشود بوی تعفن زباله در محدوده کانالهای سرپوش و روباز مردم را به ستوه آورده است معابر سالم در سطح شهر وجود ندارد لکهگیری آسفالت خیابانها آن هم بدون کندن آسفالت و کوبیدن و ریختن آسفالت هم سطح انجام شده است کندهکاری ادارات خدماترسان هیچ وقت مرمت نمیشود و گوش هیچ کس بدهکار وضعیت نا مناسب خیابانها نیست.
فضای سبز کافی وجود ندارد پراکندگی خدمات و امکانات رفاهی از جمله پارک در سطح شهر دیده نمیشود.
امکانات رفاهی در پارکها کافی نیست سالهاست در احداث سرویس بهداشتی عمومی در پارک مرکز شهر به عنوان پروژه کوچکی از طرح بازآفرینی شهری نا توان ماندهاند این در حالی است که طرح بازآفرینی شهرهای همجوار سالهاست با جذب اعتبارات تکمیل شده و نمای شهرها را دگرگون کرده است.
هنوز زنان شهر بیل به دست در کوچهها جدول نظافت میکنند پارکها در شب روشنایی ندارند مسیر تردد بر عابران پیاده بسته است فضای پیادهرو در بسیاری از خیابانها در اختیار دست فروشانی است که بساط خود را پهن میکنند.
عدم تغییرات ملموس و توسعه نیافتگی باعث شده هر شهروندی بعد از چند سال دوری به شهر بازگردد هیچ تغییری در آن به چشم نبیند.
در این میان ساختن شهر رؤیایی و تحول آفرینی تصمیمی است که هر کدام از نامزدهای شورای شهر در کارزار انتخابات به صراحت به آن اشاره دارند در جدیدترین شعارها ساخت بزرگترین دروازه قرآن جهان!در یکی از ورودیها هم تیتر رسانه ها شد امیدواریم این وعده انتخاباتی همچون دیگر شعارها به فراموشی سپرده نشود.
انتظار شهروندان، دغدغهمندان و دلسوزان از شهردار این است که عزم خود را جزم کرده با تعامل و همراهی همه اعضای شورای شهر و همفکری با متخصصان و صاحب نظران و استفاده از تجارب شهرداران موفق دیگر شهرها فعالیت خوبی در جهت توسعه و تغییر شهر انجام شود.
شورای شهر به رغم تفاوت دیدگاهها و اختلاف نظر وفادار به مردم بمانند و شهردار را برای مدیریت شهر حمایت کنند.استفاده حداکثری از مشارکت مردم و اهالی محلهها برای مدیریت بهتر شهر ضروری است.
انتهای پیام/۸۲۰۱۶
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰