شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

زوج هایی که فرد می شوند

اما همین که به زیر یک سقف می رسند انگار همه چیز عوض می شود، انگار همه خیالشان راحت شده که کار مهمی را انجام داده اند و همه یادشان رفته که حفظ یک رابطه از آغاز آن مهمتر است. دختر و پسر پر شر و شور و عاشق پیشه دیروز حالا به زن و

اختصاصی کرونا

کد خبر : 4282
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۶

کرونا :

زوج هایی که فرد می شوند

زوج هایی که فرد می شوند 3

اما همین که به زیر یک سقف می رسند انگار همه چیز عوض می شود، انگار همه خیالشان راحت شده که کار مهمی را انجام داده اند و همه یادشان رفته که حفظ یک رابطه از آغاز آن مهمتر است.

دختر و پسر پر شر و شور و عاشق پیشه دیروز حالا به زن و شوهری ناسازگار تبدیل شده اند، مدام از هم ایراد می گیرند و بهانه تراشی می کنند و منتظر مچ گیری از طرف مقابل هستند که به همه بفهمانند چقدر از طرف همسرشان مورد آسیب روحی و روانی، بی وفایی و … قرار می گیرند.

آن پسر دلباخته و مودب دیروز حالا به مردی که فکر می کند مهم ترین وظیفه اش پول درآوردن است تبدیل شده، دوباره یاد ایام مجردی و دوستان مجردی اش می کند، حسرت روزهای خوش گذشته را می خورد و دلخسته از ˈگیرهایˈ گاه و بیگاه و بی اعتمادی همسرش به او، به راهی برای فرار می اندیشد.

آن دختر رویایی و احساساتی دیروز حالا به زنی تبدیل شده که فکر می کند مهم ترین وظیفه اش تبدیل خانه به بهترین و مدرن ترین دکوراسیون های روز جهان است و باید تا جایی که می تواند طلا و جواهر به همراه داشته باشد که به همه ثابت کند من خوشبختم.

و در این بین این گل نایاب عشق است که روز به روز رنگ می بازد و روز به روز پژمرده تر می شود.

بگو و مگوها و درگیری ها به خانواده ها می رسد، خانواده همسر که تا چندی پیش واسطه وصال این دو بودند حالا تبدیل به دشمن شماره یک آنها شده اند و این روند تا آنجا ادامه پیدا می کند که تنها راه فرار، ˈطلاقˈ می شود.

اینها حرف دل و دغدغه بسیاری از جوانان امروزی است، بسیاری از جوانانی که ازدواج و یا طلاق را تجربه کرده اند و یا جدایی روحی و روانی شان را در پشت تعاریف جدید از طلاق ˈطلاق عاطفیˈ ، ˈطلاق اقتصادیˈ پنهان کرده اند.

هشت اردیبهشت گچساران میزبان اولین دوره ی جایزه ملی داستان کوتاه سقلاتون
دنبال کنید

ˈمریم.خˈ در اوج جوانی طلاق را تجربه کرده و حالا با یک فرزند هشت ساله باید نگاههای سنگین خانواده و فامیل را تحمل کند، او بعد از 10 سال زندگی مشترک به خانه پدری بازگشته است.

او که شاهد طلاق خواهرشوهرش نیز بوده است می گوید: مشکل خواهر همسرم، بیکاری و بی وفایی شوهرش و مشکل من اعتیاد همسرم بود.

مریم می گوید: اگر چه در فامیل ما چندین نفر دیگر هم طلاق گرفته اند اما هنوز هم در بین بسیاری از خانواده ها به خصوص خانواده های قدیمی، طلاق قابل قبول نیست.

وی با اعتقاد به این مساله که خانواده ها در صورتی که از مشکل فرزندشان اطلاع دارند باید به خانواده طرف مقابل قبل از ازدواج خبر بدهند، می گوید: همسر من پیش از ازدواج نیز معتاد بوده، خانواده اش مطلع بودند و به ما نگفتند.

وی با ابراز گلایه مندی از بی توجهی خانواده همسرش به مشکل اعتیاد وی گفت: آنها در هر صورت به پسرشان توجه داشتند و بعد از طلاق، من و نوه شان را فراموش کرده اند.

وی افزود: مهریه سنگین هم کمکی به حفظ زندگی ما نکرد و برای حمایت از فرزندم مجبورم در یک رستوران کار خدماتی کنم.

ˈامیرحسین.بˈ نیز که بعد از یک ازدواج ناموفق، دوباره ازدواج کرده و دارای یک فرزند است، گفت: زندگی بی مشکل نمی شود و حالا بعد از دو تجربه متفاوت از ازدواج به این نتیجه رسیده ام که هر زندگی، مشکل خاص خودش را دارد و باید تحمل کرد.

وی افزود: همسر اولم علاقه ای به بچه دار شدن نداشت، بسیار اهل خوش گذرانی بود و بیشتر وقتش را با دوستانش سپری می کرد و این باعث جدایی ما شد اما همسر جدیدم هم مشکلات خاص خودش را دارد، او بسیار حساس است و با خانواده من کنار نمی آید.

معاون مدیرعامل ایرنا بر هم افزایی رسانه ها تاکید کرد
دنبال کنید

حسین با بیان اینکه همسرش بسیار به او بی اعتماد است، گفت: دیگر نمی خواهم طلاق را تجربه کنم و به همین دلیل تمام تلاشم را می کنم تا طرز تفکر همسرم را تغییر دهم ولی ای کاش اصلا جدا نمی شدم و سعی می کردم همسر اولم را تغییر دهم.

وی بیشترین علت مشکل جوانان را تحمل نکردن مشکلات دانست و افزود: پدر و مادرهای ما هم مشکل داشتند اما تحمل می کردند.

معاون امور پیشگیری اداره کل بهزیستی استان سمنان گفت: مشکل با خانواده اصلی همسر و بی وفایی (خیانت زناشویی) به عوامل اصلی ناسازگاری زوجین و مشکلات خانواده ها تبدیل شده است.

ˈمحمد نسیمیˈ با بیان اینکه مشکل با خانواده اصلی همسر در مشاوره های دریافتی شهروندان در سالهای اخیر بسیار نمود پیدا کرده است، افزود: بر اساس اطلاعات مشاوره ای این مرکز در چهار سال گذشته، مشکلات مربوط به همسر، مشکلات مربوط به خانواده همسر، بی وفایی زوجین و طلاق اصلی ترین موارد دریافت مشاوره از سامانه 1480 بودند.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان سمنان نیز گفت: پایین آمدن سن زوجینی که طلاق می گیرند نشان از کم طاقت شدن جوانان جامعه دارد.

ˈرعنا سورمهˈ با اشاره به اینکه از 46 درصد موارد طلاق زوجهای رخ داده در سال گذشته، زوجها بین 25 تا 30 ساله بودند، افزود: 44 درصد زنانی که سال گذشته طلاق گرفتند نیز در رده سنی 20 تا 29 سال قرار داشتند.

وی طلاق را در کنار اعتیاد از نگرانی های پررنگ جامعه عنوان کرد و اظهار داشت: سال گذشته 19.5 درصد زوجها در دوران عقد تصمیم به طلاق گرفته بودند و بر اساس آمارها، 36 درصد مردان طلاق گرفته بیکار و 68 درصد زنان طلاق گرفته نیز خانه دار بودند.

سورمه گفت: عمده مشکلات ثبت شده زوجین که برای دریافت مشاوره قبل از طلاق مر

نویسنده:

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi