دوشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۳

سازمان جنگل ها پذیرای سرمایه گذاران طبیعت گردی در جنگل های شمال است

ˈعباسعلی نوبخت ˈروز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان این که استقبال از سرمایه گذاری در بخش طبیعت گردی به معنای ورود هر کس که ادعایی در این زمینه دارد، نیست افزود: این سازمان در گذشته از سرمایه گذاران غیر واقعی زیان های فراوانی خورده است. وی اظهار داشت: برخی با

اختصاصی کرونا

کد خبر : 3922
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۹:۰۵

کرونا :

سازمان جنگل ها پذیرای سرمایه گذاران طبیعت گردی در جنگل های شمال است

سازمان جنگل ها پذیرای سرمایه گذاران طبیعت گردی در جنگل های شمال است 3

ˈعباسعلی نوبخت ˈروز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان این که استقبال از سرمایه گذاری در بخش طبیعت گردی به معنای ورود هر کس که ادعایی در این زمینه دارد، نیست افزود: این سازمان در گذشته از سرمایه گذاران غیر واقعی زیان های فراوانی خورده است.

وی اظهار داشت: برخی با این ادعا که می خواهند طرح های گردشگری اجرا کنند از منابع طبیعی زمین گرفتند و نه تنها هیچ اقدامی انجام ندانند بلکه با رها نکردن عرصه، راه را برای ورود سرمایه گذار واقعی سد می کنند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از نمونه های بارز در این زمینه، واگذاری عرصه 300 هکتاری به اسم پروژه گردشگری در مراتع درجه یک نزدیک کوه دماوند بود که در عمل هیچ طرحی در آن اجرا نشد.

وی تصریح کرد : درختان کهن سال و چشمه ها و آبشارهای جنگلی و غارهایی حتی زیباتر از غار علی صدر در جنگل های شمال وجود دارد که عامه مردم از آن بی خبرند و در صورت سرمایه گذاری، هر کدام از آن ها تبدیل به مراکز مهم گردشگری خواهد شد.

نوبخت به وجود درختانی با قطر بیش از سه متر در این جنگل ها اشاره و تاکید کرد:در دهستان لَفُور در سوادکوه، درختی از گونه سُرْخدار وجود دارد که پژوهشگران خارجی عمر آن را در حدود یک هزار و 700 سال برآورد کردند.

به گفته مدیرکل دفتر جنگل کاری و پارک ها و ذخیره گاه های جنگلی سازمان جنگل ها و مراتع، چشمه سُورْت در بخش چهاردانگه شهرستان ساری یکی از زیباترین مناطق جنگل های شمال و از دیدنی های کم نظیر جهان است.

دولت یازدهم توجه ویژه ای به تکریم و بزرگداشت امامزادگان دارد
دنبال کنید

وی با بیان این که اکنون 109 پارک و تفرجگاه جنگلی با مجموع مساحت 37 هزار و 350 هکتار در شمال کشور وجود دارد، گفت: با توجه به جمعیت انبوه گردشگران، تعداد پارک ها باید بیشتر شود ولی نه در آن حد که صرفه اقتصادی خود را از دست بدهد.

مدیرکل دفتر جنگل کاری و پارک های جنگلی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری ادامه داد: راه اندازی و توسعه گشت های جنگل نوردی راهکاری است که ضمن استفاده مردم از طبیعت، از تمرکز آنان در یک نقطه و تخریب جنگل و کوبیدگی خاک جلوگیری می کند.

نوبخت تصریح کرد: متولی اصلی گردشگری، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است ولی این سازمان آمادگی دارد تا حد امکان با این نهاد و هر نهاد دولتی و خصوصی که در زمینه طبیعت گردی و جنگل نوردی فعالیت می کند، همکاری کند.

وی بیان داشت: ما شناخت خوبی ار جاذبه های طبیعی گردشگری در جنگل های شمال داریم و می توانیم سرمایه گذاران و مراکز گردشگری را در این زمینه راهنمایی کنیم.

وی افزود: همچنین گشت های جنگل نوردی نیاز به راهنما و کارشناس دارند که کارشناسان منابع طبیعی در شمال کشور می توانند در این مورد، مناطق دیدنی را معرفی و در صورت لزوم راهنمای خوبی باشند.

این مسوول سازمان جنگل ها با اشاره به کمبود کارشناس در ادارات منابع طبیعی گفت: فقط در استان مازندران بیش از 9 هزار نفر عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هستند که بسیاری از آنان می توانند پس از گذراندن آموزش های لازم، راهنمای گشت های جنگل نوردی شوند که در اشتغال زایی هم موثر است.

دومین کنفرانس ملی کارآفرینی ، تولید ملی و رونق اقتصادی در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما
دنبال کنید

شمال کشور با 9/1 میلیون هکتار جنگل و 7/1 میلیون هکتار مرتع، هر سال به ویژه در تعطیلات نوروز و تابستان میزبان ده ها میلیون گردشگر است.ک/3

7517/621/1654/506

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
newsroom@irna.ir

نویسنده:

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi