غلامرضا تاجگردون عصر امروز در آئین کلنگزنی دو پروژه لاستیکسازی سبز و آبرسانی به اراضی کشاورزی خان احمد باشت اظهار داشت: هدف از اجرای این پروژهها ایجاد امید در مردم و رفع محرومیت از چهره دو شهرستان گچساران و باشت بوده و ربطی به انتخابات ندارد.
من تعجب میکنم در گذشته سد مارون و کوثر ایجاد شد ولی استان حتی اجازه بهرهبرداری از این سدها را نداشت
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: به برکت انقلاب اسلامی دو شهرستان گچساران و باشت پیشتاز عبور این استان از تامین زیرساختهای اولیه و رفتن به سمت توسعه همه جانبه است.
سید موسی خادمی عصر امروز در آئین کلنگزنی دو پروژه لاستیکسازی سبز و آبرسانی به اراضی کشاورزی خان احمد باشت اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد قبل از انقلاب در محرومیت به سر میبرد و بعد از انقلاب نیز گرفتار تامین زیرساختهای اولیه از جمله راه روستایی و برق روستایی بود.
وی با تاکید بر اینکه احداث بزرگترین کارخانه لاستیکسازی سبز جنوب کشور در باشت تحول جدی در کهگیلویه و بویراحمد ایجاد میکند عنوان کرد: جنس این پروژهها بیانگر یک تحول بزرگ در استان بوده و با ایجاد این پروژه از مرحله تامین زیرساختها که دولت متولی آن بوده خلاص میشویم.
خادمی ابراز کرد: من تعجب میکنم در گذشته سد مارون و کوثر ایجاد شد ولی استان حتی اجازه بهرهبرداری از این سدها را نداشت و البته شاید در آن زمان این مسئله جزو نیازهای اولیه نبود.
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه هم اکنون استان از مرحله تامین زیرساختها عبور کرده و پیشتاز این عبور شهرستانهای گچساران و باشت است ادامه داد: کلنگزنی دو پروژه لاستیکسازی سبز و آبرسانی به اراضی کشاورزی خان احمد باشت به کاهش بیکاری و تحقق اقتصاد مقاومتی کمک شایانی میکند.
خادمی تصریح کرد: سال ۹۲ وقتی برای کلنگ زنی پروژه امامزاده جعفر آمدیم مردم هیچ امیدی به بهرهبرداری این پروژهها نداشتند اما به شکلی اجرا شده که در کشور نمونه است.
وی بیان کرد: همیشه با دیدن شهرکهای صنعتی سقاوه مارگون، خان احمد باشت و دهدشت به دلیل اینکه هیچ کاری در آنها انجام نشده بود حسرت میخوردم ولی امروز با حمایت دولت طرحهای بزرگی در این شهرکها در دست انجام است.
خادمی اظهار داشت: امیدوارم سیر تحول صنعتی و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از زیربنایی به سمت اشتغالزایی و رونق اقتصادی پیش برود و این سیر سرعت بیشتری بگیرد.
ظرفیت تولید سالانه بزرگترین کارخانه لاستیک سازی سبز جنوب کشور در باشت ۵۰ هزار تن سازگار با محیط زیست است
همچنین سرمایهگذار بزرگترین کارخانه لاستیکسازی سبز جنوب کشور در شهرستان باشت در این آئین گفت: این کارخانه با اعتبار مورد نیاز ۷۵۰ میلیارد تومانی با مشارکت صندوق ذخیره ارزی و بانک تجارت اجرایی میشود.
نصرالله خادمی با بیان اینکه این طرح برای ۸۵۰ نفر به طور مستقیم و ۳ هزار نفر غیرمستقیم شغل ایجاد میکند اظهار داشت: این کارخانه در زمینی به مساحت ۳۵ هکتار و با پیش بینی مدت زمان ۳ سال اجرایی میشود.
وی با تاکید بر اینکه از فراد عملیات اجرایی را با شدت تمام ادامه میدهیم ادامه داد: ظرفیت تولید سالانه بزرگترین کارخانه لاستیک سازی سبز جنوب کشور در باشت ۵۰ هزار تن سازگار با محیط زیست است.
خادمی ابراز کرد: بخش زیادی از مواد اولیه مورد نیاز این کارخانه در داخل کشور تامین میشود و تنها بخش اندکی باید خارج از کشور وارد شود. تلاشهای رئیس کمیسیون برنامه و بودجه برای ایجاد بزرگترین کارخانه لاستیکسازی سبز جنوب کشور ستودنی است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰