شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

سازمان جنگل‌ها مقصر اصلی گسترش جنگل‌خواری/ رفع این پدیده اولویت مجلس دهم باشد

[ad_1] فیاضی انتقاد کرد: سازمان جنگل‌ها مقصر اصلی گسترش جنگل‌خواری/ رفع این پدیده اولویت مجلس دهم باشد سرویس اجتماعی عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در مجلس، با انتقاد از رواج پدیده جنگل خواری، گفت: سوء مدیریت و عملکرد ضعیف مسئولان سازمان جنگل ها و مراتع عمده عامل گسترش این پدیده در کشور است. سه‌شنبه 10

اختصاصی کرونا

کد خبر : 23024
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۱

کرونا :

سازمان جنگل‌ها مقصر اصلی گسترش جنگل‌خواری/ رفع این پدیده اولویت مجلس دهم باشد

[ad_1]

فیاضی انتقاد کرد:

سازمان جنگل‌ها مقصر اصلی گسترش جنگل‌خواری/ رفع این پدیده اولویت مجلس دهم باشد

سرویس اجتماعی
عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در مجلس، با انتقاد از رواج پدیده جنگل خواری، گفت: سوء مدیریت و عملکرد ضعیف مسئولان سازمان جنگل ها و مراتع عمده عامل گسترش این پدیده در کشور است.
سه‌شنبه 10 فروردین 1395 ساعت 16:35

سازمان جنگل‌ها مقصر اصلی گسترش جنگل‌خواری/ رفع این پدیده اولویت مجلس دهم باشد

عبدالوحید فیاضی در گفت‌ وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه شیوع پدیده جنگل‌خواری نشانه اعمال نفوذ برخی افراد و ارتباط آنها با دستگاه‌ها است، تصریح کرد: مواردی وجود دارد که با لابی‌گری و دخالت مسئولان قسمت هایی از جنگل به یکسری افراد واگذار می‌شود البته نه به افراد عادی بلکه افراد قدرتمند و صاحب نفوذی که با حمایت مسئولان زمین‌های چندصدهکتاری را تصاحب می‌کنند.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری نمونه ای از جنگل خواری در حوزه انتخابیه خود، گفت: حدود 10 سال گذشته رئیس سازمان جنگل ها ومراتع وقت به راحتی 110 هکتار زمین منابع طبیعی را به نام یک نفر سند زد یعنی زمین اجاره ای 99 ساله طی 10 الی 15 سال در اختیار این فرد قرار گرفت؛  این موضوع نشانه این است که مسئولان کشوری،  استانی و محلی سازمان جنگل ها و مراتع،  زمینه ساز جنگل خواری شده اند بنابراین در این زمینه باید عملکرد مسئولان امر را زیرسوال برد و با آنها برخورد کرد.

بی توجهی برخی مسئولان نسبت به شیوع پدیده جنگل خواری

این نماینده مردم در مجلس نهم، از بی‌توجهی برخی مسئولان نسبت به گسترش پدیده جنگل خواری انتقاد کرد و افزود: به طور حتم جنگل ها و مراتع جز منابع عمومی کشور است و دولت باید از آنها به درستی حفاظت کند، البته هرچند متولی اصلی حفاظت از جنگل ها و منابع طبیعی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری است اما واقعیت این است که تاکنون تصرف‌های غیرقانونی زیادی توسط این دستگاه صورت گرفته است.

فیاضی  ادامه داد: چطور امکان دارد افرادی جنگل را تصاحب کنند و مسئولان از آن بی اطلاع باشند؟ هیچ عقلم سلیمی نمی تواند باور کند که ساخت و سازهای انجام شده در جنگل به دور از چشم مسئولان بوده باشد.  آیا بهتر نیست از صدور چنین مجوزهایی جلوگیری شود و در واقع علاج واقعه را قبل از وقوع انجام دهیم؟

مزایای استفاده از روغن خراطین کدامند
دنبال کنید

به مدت دو دهه با معضل جنگل خواری روبرو هستیم

وی با بیان اینکه پدیده زمین خواری مربوط به دیروز و امروز نیست، تصریح کرد: به مدت دو دهه است که با این معضل خصوصا در جنگل های شمال کشور روبرو هستیم در حالی که تاکنون اقدام مناسبی در طول این دو دهه جهت رفع آن انجام نشده است.

عمده عامل شیوع پدیده جنگل خواری سوء مدیریت و عملکرد ضعیف سازمان جنگل ها

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس نهم، عمده عامل شیوع پدیده جنگل خواری را سوء مدیریت و عملکرد ضعیف مسئولان سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور خواند وگفت: به طور حتم کوتاهی در برخورد با پدیده جنگل‌خواری از سوی این سازمان صورت می‌گیرد زیرا اگر در مراحل اولیه برخورد جدی و قاطعانه با متخلفان داشته باشند شاهد تخلفات بعدی نخواهیم بود ضمن اینکه رسیدگی قوه قضائیه به پرونده های جنگل خواری به سهولت انجام می شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه حساسیت ها در مورد تداوم پدیده جنگل‌خواری در آینده وجود دارد، ادامه داد: البته سازمان جنگل‌ها ومراتع طی دو سال اخیر برای احراز حق منابع طبیعی و ملی و همچنین حفاظت از جنگل‌ها اقداماتی انجام داده ولی اقدامات درستی نبود برای نمونه این دستگاه تعدادی از زمین های شخصی مردم را منابع ملی اعلام کرد و در عین حال زمین های منابع طبیعی را به راحتی به افراد واگذار کرد و این روند همچنان ادامه دارد.

رفع پدیده جنگل خواری و مقابله جدی با آن باید اولویت مجلس دهم باشد

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه رفع پدیده جنگل خواری و مقابله جدی با آن باید اولویت مجلس دهم باشد، تصریح کرد: متاسفانه مجلس نهم در این زمینه حساسیت های لازم را نداشت به طوری که حتی نمایندگانی که در این زمینه اظهار نظر و موضع گیری می کردند چندان از سوی مسئولان امر حمایت نمی شدند و واکنش های مثبتی در این زمینه دریافت نمی کردند.

پیگیری نامه های فرستاده شده ی سفر ریاست جمهوری از زبان استاندار کهگیلویه و بویراحمد
دنبال کنید

رفع ریشه ای معضل جنگل خواری مستلزم همکاری مجلس دهم و دولت یازدهم

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در مجلس نهم، رفع ریشه ای معضل جنگل خواری را مستلزم همکاری مجلس دهم و دولت یازدهم دانست و گفت: مجلس و دولت باید در سال 95 به صورت جدی به این معضل ورود کرده و با همکاری و تعاون این پدیده را مهار و یکبار برای همیشه ریشه آن  را در کشور بخشکانند.

نباید به واکنش ها در مورد جنگل خواری انگ سیاسی زد

نماینده نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه نباید به واکنش ها در مورد جنگل خواری انگ سیاسی زد، تصریح کرد: مسئولان باید اظهارنظر، مخالفت و اعتراض ها را نسبت به این پدیده محترم شمارند و به آن انگ سیاسی نزنند زیرا در حال حاضر زمانی که نماینده‌ای در این خصوص اعتراضی می‌کند به او انگ سیاسی می زنند و فکر می‌کنند هدفش تخریب دولت است در حالی که باید به این مقوله به صورت جدی ورود و  تمامی دستگاه‌ها در مقابله با این پدیده همکاری لازم را داشته باشند.

نماینده مردم نور و محمود آباد در مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت توجه دولت به اعتراض‌های نمایندگان استان های شمالی در خصوص پدیده جنگل خواری تاکید کرد و افزود: دولت باید به اعتراض نمایندگان توجه کافی داشته باشد؛ واقعیت آ ن است که بارها این موضوع را در مجلس مطرح کردم ولی متاسفانه نه تنها به جایی نرسید بلکه انگ سیاسی زدند در حالی که چنین رویکردی به نفع منافع ملی و مصالح کشور نیست./

پایان پیام

[ad_2]

لینک منبع

نویسنده:

برچسب ها : ، ، ،

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi