شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳

حضور نقال نوجوان گچسارانی در برنامه استاد رسول نجفیان هنرمند شاهنامه پژوه+ تصاویر

امیر محمد سعیدی فر در حضور استاد رسول نجفیان به اجرای زنده نقالی پرداخت. به گزارش کرونانیوز از تهران ، بانو بهرامی در گفتگو با پایگاه هنری فرهنگی  کرونا گفت : عصر روز سه شنبه به دعوت استاد رسول نجفیان امیرمحمد ، در برنامه شاهنامه خوانی این استاد که روزهای سه شنبه از ساعت ۱۵

اختصاصی کرونا

کد خبر : 14377
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۹

امیر محمد سعیدی فر در حضور استاد رسول نجفیان به اجرای زنده نقالی پرداخت.
به گزارش کرونانیوز از تهران ، بانو بهرامی در گفتگو با پایگاه هنری فرهنگی  کرونا گفت : عصر روز سه شنبه به دعوت استاد رسول نجفیان امیرمحمد ، در برنامه شاهنامه خوانی این استاد که روزهای سه شنبه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ برگزار می شود حضور پیدا کرد و به صورت زنده به نقالی پرداخت.
وی گفت: پسرم در فرهنگسرای ایران نیز به دعوت استاد امیر صادقی بانی این فرهنگسرا روز قبل اجرای چشمگیری داشت.استاد امیرصادقی با ساختن فرهنگسرای ایران و معماری منحصر به فردی که توجه شرکت کنندگان را جلب نموده بود از شخصیتهای برجسته ی شاهنامه پژوه تهران است.
بهرامی ادامه داد :در هماهنگی پیش از سفر که دوستم بانو احمدپور مدیرمسئول پایگاه هنری فرهنگی گپ ساران  و سردبی هنری کرونا نیوز با استاد نجفیان در معرفی پسرم داشت و دیدن کلیپ اجرای وی علاقمند به دیدار امیر محمد شد.
بانو بهرامی افزود: این سفر در کنار همایش بزرگ شاهنامه خوانی منطقه ۵ تهران که به دعوت بانو باکوجی صورت گرفت برای پسرم مملو از خاطره و کسب تجربه و هم نشینی با بزرگان عرصه ادب فارسی بود.
وی که حضور مستمری در جلسات انجمن شاهنامه شهرستان گچساران دارد و از اعضای فعال این انجمن است گفت:تمامی دوستان به خصوص استاد فیروز حسنی در انتقال هنر نقالی پسرم به همایشهای ملی و معرفی وی در کنار آموزشهای بی وقفه من و همسرم نقش برجسته ای داشتند و از آنها کمال سپاس را دارم.
بانو زیبا بهرامی نقش خانواده در تربیت و ترویج فرهنگ اصیل شاهنامه به نوجوانان را برجسته و مهم دانست ادامه داد:به خانواده ها توصیه می کنم در کودکی به فرزند خود آثار ادبای برجسته فارسی و ادبیاتی را بیاموزند و ترویج فرهنگ اصیل را بر تهاجم فرهنگ بیگانه ترجیح دهند.
امیرمحمد سعیدی فر در تمامی مدت سفر در همایشهای بزرگ استان کهگیلویه بویراحمد ، مشهد و تهران به نقالی با لباسی سنتی پرداخت که تسلطش در اجرا ، توجه اساتید برجسته و نمایشنامه نویسانی چون استاد نجفیان را به هنرش معطوف کرد.
لازم به ذکر است در فرهنگ سرای صدف تهران پس از اجرا ؛ از  یک هنرمند تهرانی یک گرز چوبین نقشینه دریافت نمود.

تسلیت رئیس حوزه ریاست مجلس در پی درگذشت علامه سیدمحمد بحرالعلوم
دنبال کنید

 

استاد رسول نجفیان در ۲۸ دی ۱۳۳۸ در تهران به دنیا آمد. در دوران دبستان با تاثیرپذیری از شیوه اداره کلاس توسط معلم روحانی خود، ذوق نمایش در او ایجاد شد. وی سال ۱۳۴۸ در هنرکده تئاتر آناهیتا فعالیت داشت.

اصالت وی به ایل بختیاری بازمی گردد اما متولد تهران است، موسیقی را از جوانی دنبال می کرد و نواختن دوتار را توسط یک روستایی به نام عاشق حیدر همدانی فراگرفت. پس از آن نیز آموختن موسیقی را نزد استاد اسماعیل مهرتاش ادامه داد.

نجفیان دارای مدرک کارشناسی روان‌شناسی از بخش علوم تربیتی مدرسه عالی پارس سابق در سال ۱۳۵۶ است. بازی در تئاتر را از سال ۱۳۴۸ و بازی در سینما را از سال ۱۳۶۳ با فیلم صف ساختهٔ علی‌اصغر عسگریان آغاز کرد

 

نجفیان در زمینهٔ موسیقی نیز فعال است و تا کنون آلبوم‌های رسم زمونه و با عاشورا می‌گریم را منتشر کرده است. ترانهٔ رسم زمونه از ترانه‌های بسیار معروف او است.

در تئاتر نیز حضوری فعال دارد و دارای نگاهی ویژه به داستان‌های ایرانی است. تا کنون نمایش‌های رستم و سهراب و بیژن و منیژه را کارگردانی کرده است.

نویسنده:

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi