رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز اظهاراتی درباره ادعای حمله به تأسیسات اتمی ایران بیان کرد.
 
به گزارش «انتخاب»؛  او در این باره گفت: حساس‌ترین چیزها نیم مایل زیر زمین هستند — من بارها به آنجا رفته‌ام . برای رسیدن به آن‌ها باید از تونلی مارپیچ پایین، پایین، پایین رفت.
 
گروسی در ادامه بیان کرد: امروز ممکن است ۳۰ کشور داشته باشیم که از لحاظ فنی توانایی ساخت سلاح هسته‌ای را دارند، اما فقط ۹ کشور چنین سلاحی دارند
 
 وی افزود: اگر ایران به بمب هسته‌ای دست یابد، ممکن است شاهد یک دومینوی هسته‌ای در خاورمیانه باشیم.
 
 گروسی خاطر نشان کرد: اگر ترامپ تضمین‌های امنیتی را از اروپا پس بگیرد، ممکن است لهستان هم به آن سمت برود. 
 
وی افزود: این فوق‌العاده خطرناک است. اما من باور دارم که در نهایت همیشه نوعی عقلانیت وجود دارد — تا به حال همیشه لحظه‌ای وجود داشته [برای توقف] قبل از آنکه خیلی دیر شود. اما این نیاز به میانجی دارد.