سیاستهای حمایتی وزارت جهاد کشاورزی از کشاورزان به حداقل رسیده است
نماینده مردم بهشهر در مجلس خطاب به وزیر جهاد کشاورزی خواستار رسیدگی به وضعیت اسفبار کشاورزان شد که قطعی برق مکرر چاههای کشاورزی و عدم حمایت از فروش محصولات آنها را دچار مشکلات عدیده کرده است.
کرونا :


به گزارش خبرنگار خانه ملت، غلامرضا شریعتی اندراتی در نشست علنی صبح امروز(سه شنبه، ۹ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: استان مازندران قطب کشاورزی کشور و اقتصاد اصلی استان به ویژه بهشهر بر پایه کشاورزی است اما متأسفانه سیاست های وزارتخانه بدون توجه به وضعیت کشاورزان قابل قبول نیست و آنها ناراضی هستند.
نمایند مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه فصل کشت آغاز شده اما کشاورزان برای تأمین کود و سوخت دچار مشکلات جدی هستند، عنوان کرد: تسهیلات بانکی به کشاورزان داده نمی شود و وزارت کشاورزی حمایت خود از کشاورزان را به حداقل رسانده است. قطع مکرر برق چاه های کشاورزی، عدم حمایت از صنایع تبدیلی و عدم حمایت از فروش کالاهای کشاورزی از مشکلات این قشر زحمتکش است.
وی در تذکری خطاب به وزیر راه و شهرسازی گفت: وضعیت راه های روستایی حوزه انتخابیه اسفبار است و روکش آسفالت جاده های منطقه باید انجام شود.
عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در پایان در تذکری خطاب به وزیر صمت خاطرنشان کرد: زمین هایی با همت استان برای ایجاد صنایع بزرگ در اختیار شرکت شهرک های صنعتی قرار گرفته اما متأسفانه شاهد بی توجهی وزارتخانه برای احداث زیرساخت ها هستیم./
پایان پیام
منبع: خانه ملت
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰