یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

اختصاص اعتبارات برنامه توسعه زیرساخت های آب و کشاورزی در قالب کمک بلاعوض برای تقویت امنیت غذایی و ارتقای تولید محصولات کشاورزی

بر اساس مصوبه مجلس دولت مکلف به اختصاص بخشی از اعتبارات برنامه توسعه زیرساخت های آب و کشاورزی به عنوان سهم کمک بلاعوض دولت برای تقویت امنیت غذایی و ارتقای تولید محصولات کشاورزی شد.

اختصاصی کرونا

کد خبر : 115556
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۸:۵۹

کرونا :

اختصاص اعتبارات برنامه توسعه زیرساخت های آب و کشاورزی در قالب کمک بلاعوض برای تقویت امنیت غذایی و ارتقای تولید محصولات کشاورزی

به گزارش خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه، ۱۸ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، با بندهای الف و ب تبصره ۷ ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

در بخش هزینه ای بند (الف) تبصره ۷ ماده واحده این لایحه آمده است: در اجرای تکالیف مواد (۳۲)، (۳۳) و (۳۹) قانون برنامه هفتم پیشرفت، دولت مکلف است حداقل هشتاد و پنج (۸۵%) درصد از اعتبار طرح‌های ذیل برنامه‌های ۱۳۰۶۰۱۲۰۰۰ (برنامه توسعه زیرساخت‌های آب و خاک کشاورزی) و ۱۳۰۷۰۰۲۰۰۰ (برنامه عرضه آب(تولید آب برای کشور)) را به‌عنوان سهم کمک بلاعوض دولت، هزینه نماید. سهم باقیمانده به‌عنوان سهم بهره‌برداران به‌صورت نقدی یا تأمین کارگر و تأمین مصالح یا کارکرد وسایل راه‌سازی و کشاورزی و نقلیه یا تهاتر زمین و یا نصب شمارشگر (کنتور)های هوشمند بر روی چاه‌های دارای پروانه بهره‌برداری قابل پذیرش است.

همچنین سهم دولت در اجرای عملیات آب و خاک کشاورزی که جنبه عمومی دارد تا صد درصد تعیین شد.

در بند (ب) تبصره ۷ ماده واحده این لایحه آمده است: در اجرای بند «ب» ماده (۳۳) قانون توزیع عادلانه آب مصوب ۱۶/۱۲/۱۳۶۱ با اصلاحات و الحاقات بعدی و برای حفظ و صیانت از آبخوان‌های کشور، شرکت‌های آب منطقه‌ای استانی و سازمان آب و برق خوزستان مکلفند باتوجه‌به شرایط اقتصادی و اقلیمی مناطق مختلف کشور از چاه‌های مجاز فاقد و دارای شمارشگر (کنتور) هوشمند، عوارضی به شرح زیر دریافت و به حساب ردیف درآمدی …… نزد خزانه‌داری کل کشور واریز نمایند. معادل مبلغ واریزی پس از مبادله موافقتنامه از محل ردیف هزینه‌ای ذی‌ربط در جدول شماره (۹) این قانون هزینه می‌گردد.

آیین‌نامه اجرائی این بند مشتمل بر نحوه تقسیم کار و منابع حاصله برای هزینه کرد موارد مشخص شده در قانون به پیشنهاد وزارت نیرو و با همکاری وزارت جهاد کشاورزی ظرف مدت سه ماه پس از لازم الاجراء شدن این  قانون تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید./

پایان پیام  

 

منبع: خانه ملت

نویسنده:

برچسب ها :

ناموجود

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi
سایت سید عبدولوحید سجادپور

سایت سید عبدولوحید سجادپور