دولت چهاردهم سیاستهای کلی سلامت را اجرا کند/ تسری پزشک خانواده به سراسر کشور اولویت رئیس جمهور منتخب است
عضو کمیسیون بهداشت مجلس بر ضرورت توجه دولت چهاردهم به اجرای سیاستهای کلی سلامت تاکید کرد و گفت: همانطوری که رئیس جمهور منتخب همیشه تاکید داشت تسری پزشک خانواده به سراسر کشور جزو اولویتهای ایشان است.
کرونا :

محمدرسول شیخی زاده در گفت و گو با خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت با تاکید بر ضرورت توجه ویژه دولت چهاردهم به اجرای دقیق و کامل سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب در حوزه سلامت، گفت: برای رفع مشکلات حوزه سلامت باید به این مهم به عنوان اسناد بالادستی توجه کرد.
وی با یادآوری اینکه رئیس جمهور منتخب هم به طور مداوم بر اجرا و توجه به این سیاستها تاکید داشته و دارد، افزود: اجرای کامل و دقیق سیاست های ابلاغی یکی از راهکارهای برون رفت از مشکلات حوزه سلامت است و بخش زیادی از مشکلات این حوزه را رفع می کند.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: کسی هم که به عنوان وزیر بهداشت پیشنهاد و معرفی شود باید در راستای اجرای این سیاست ها گام بردارد و برنامههایش هم در همین راستا باشد.
شیخی زاده یادآور شد: دولت باید از این حوزه به معنای واقعی حمایت کند البته یکسانسازی بیمههای اجتماعی هم یکی از راهکارهای موثر برای رفع مشکلات است و اجرای کامل پزشک خانواده و نظام ارجاع هم می تواند بسیار کمک کننده باشد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه پزشکیان به اجرای نظام ارجاع و پزشکی خانواده و قانون اعتقاد راسخ دارد، گفت: در کمیسیون بهداشت، مجلس و حتی مناظرات بارها نسبت به توجه به این مهم تاکید کرد بنابراین به طور قطع پزشکی خانواده را به تمامی مناطق کشور تسری خواهد داد./
پایان پیام
منبع: خانه ملت
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰