بررسی تکمیل پروژه های نیمه کاره حوزه سلامت استان قزوین و لزوم تسهیل در واردات داروهای بیماران خاص
نماینده البرز،آبیک و قزوین درمجلس شورای اسلامی از پیگیری ها درخصوص پروژه های نیمه کاره بیمارستانی استان، ارتقای اورژانس و جبران کمبود پزشک و مطالبات کادر سلامت در دیدار اعضای کمیسیون بهداشت با “مخبر”خبرداد.
کرونا :
به گزارش خبرنگار کرونا به نقل از خانه ملت ؛فاطمه محمدبیگی با اشاره به تجدید بیعت با امام و شهدا و با یادی از زنان شهید استان قزوین،گفت: به همراه جمعی از بانوان مدیر استان و همزمان با روز میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و ایام گرامیداشت مقام زن و مادر با حضور در گلزار شهدای قزوین ضمن اهدای گل و حضور در مزار این عزیزان بویژه شهدای بانوی دیار مینودری، با آرمانهای امام و شهدا تجدید میثاقی انجام شد.
نماینده مردم البرز، آبیک و قزوین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به در دیدار اعضای کمیسیون بهداشت با “مخبر”،مطرح کرد:درخصوص پروژه های نیمه کاره بیمارستانی استان، ارتقاء اورژانس و جبران کمبود پزشک و مطالبات کادر سلامت،پیگیری هایی انجام شد.
وی افزود:در این نشست ضمن تاکید بر اینکه نیازمند یک همبستگی ملی در قوای سه گانه به ویژه دولت و مجلس برای حل مشکلات حوزه سلامت هستیم، بر لزوم توجه ویژه دولت در مطالبات مختلف کادر سلامت و نیازهای استانی تاکید شد.
لزوم تسریع در تکمیل پروژه های نیمه کاره حوزه سلامت استان قزوین از جمله بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی و شهدای آبیک،توجه به ارتقاء اورژانس و فوریت های پزشکی و جبران کمبود ۳ هزار آمبولانس در کشور و استان قزوین،نیازمندی تامین دارو و تسهیل در واردات داروهای بیماری های خاص و حل مشکل افزایش قیمت و کمبود برخی اقلام چون شیرخشک، لزوم توجه ویژه برای برقراری فوق العاده خاص کادرسلامت و تبدیل وضعیت نیروهای بدون سهمیه طرحی و دوران کرونا،درخواست ردیف مجزا برای حوزه سلامت الکترونیک و اجرایی شدن ردیف بودجه مجزای جمعیت و توجه به توسعه و گسترش طب ایرانی،نگرانی از کاهش انگیزه کار در مناطق محروم و روستاهای مختلف از جمله استان قزوین،از جمله پیگیری های بنده و دیگر اعضای این کمیسیون درباره حوزه انتخابیه بود.
نشست انجمن اسلامی پزشکان شهرستان آبیک برگزار شد
وی با اشاره به سفر یک روزه دبیر انجمن اسلامی پزشکان استان قزوین به شهرستان آبیک،ادامه داد: نشست انجمن اسلامی شهرستان آبیک با حضور جمعی از جامعه پزشکی و کادر درمان برگزار شد و حاضران ضمن بیان دغدغهها و مطالبات حوزه سلامت و درمان شهرستان آبیک، بر لزوم تقویت فعالیت های صنفی و تخصصی تاکید داشتند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در این نشست با تاکید بر نقش سازنده فعالیت های صنفی در به نتیجه رسیدن مطالبات مختلف اعلام کرد: در تازهترین پیگیری ها در دیدار چند روز گذشته با “مخبر” معاون اول رئیس جمهور که با حضور اعضای کمیسیون بهداشت برگزار شد، پیگیری ویژه در خصوص پروژه های نیمه کاره بیمارستانی استان، ارتقاء اورژانس و جبران کمبود پزشک و مطالبات کادر سلامت داشتیم. همچنین لزوم توجه ویژه برای برقراری فوق العاده خاص کادر سلامت و تبدیل وضعیت نیروهای بدون سهمیه طرحی و طرحی دوران کرونا را متذکر و از عدم اجرای درست تعرفه پرستاری انتقاد کردیم.
محمدبیگی همچنین در خصوص پیگیری های ویژه شهرستان آبیک ،بیان کرد:در حال حاضر با رایزنیهای صورت گرفته پروژه الحاقی بیمارستان شهدای آبیک با مشارکت خیر محترم آغاز شده و در لیست اعتبارات مصوب سفر دولت به استان نیز قرار گرفته است. ادامه با قوت این پروژه را در سطح ملی و خیران سلامت، همچنین شبانه روزی شدن داروخانه این بیمارستان و جذب متخصصان را نیز پیگیر هستیم.
نگاه ویژه مجلس یازدهم به حمایت از نخبگان
همایش یلدای نخبگانی با حضور صمیمانه جمعی از نخبگان، آیندهسازان و تعدادی از مسئولان در بنیاد نخبگان استان قزوین برگزار شد.
رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس در این مراسم ضمن تبریک این ایام گفت: در دولت و مجلس نخبگان را به عنوان راهبران و چراغداران عرصه آیندهسازان و تمدن سازان کشور می دانیم و حمایت از آنها در حوزههای مختلف که در عرصه دفاع از مرزهای تکنولوژی، هویتی و فناوری قدم برمی دارند، در عرصه هایی از جمله تقویت بنیه، زیرساخت ها و ارائه تسهیلات، جذب و نگاهداشت نخبگان و متخصصان و تقویت نقش آفرینی آنان در چرخه خدمت به کشور را وظیفه خود می دانیم.
عضو هیئت رئیسه فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس یازدهم با باین اینکه در مجلس یازدهم نگاه ویژه حمایت از نخبگان حاکم بوده است،مطرح کرد: چندین قانون نیز در حوزه حمایتی تصویب و به دولت ابلاغ کردیم که از جمله آن قانون جهش تولید دانشبنیان و قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را می توان نام برد که گام مهمی برای کمک به حفظ و نگهداشت نخبگان در کشور است. همچنین توجه ویژهای در لایحه برنامه هفتم توسعه به حوزه فناوری شده و در فصل ۲۰ تحت عنوان «ارتقای نظام علمی، فناوری و پژوهشی» در چهار بخش به این حوزه و تقویت زیرساختهای حمایتی از صاحبنظران و نخبگان پرداخته شده است./
پایان پیام
منبع: خانه ملت
نویسنده:
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰