به گزارش کرونا از دیشموک امام جمعه دیشموک در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به برپایی میز خدمت کارکنان و مسوولان دولت در مصلاهای نماز جمعه و ارائه خدمات توسط چند اداره به مردم گفت: این کار حرکت خوبی است اما نظارت بالا دستی بر کار مسوولان در بخش وجود ندارد.
حجتالاسلام راوند ورود ناظران و بازرسان بر کارها و فعالیتهای ادارات در بخش را امری لازم و ضروری دانست و افزود: اگر بازرسان ورود کنند و جلوی تخلفات را بگیرند، هم کارها بهتر پیش می روند و هم ادارات می دانند که توسط مقامات بالاتر مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت و تلاش بیشتری خواهند کرد.
وی با اشاره به مشکلات و محرومیت منطقه دیشموک تصریح کرد: اینکه مدیرکل از اول دوره خدمتش تا پایان دوره مدیریتش حتی یکبار به منطقه محروم دیشموک نیاید و مشکلات را از نزدیک نبیند و نظارتی صورت نگیرد و نمی تواند برنامه ریزی خوبی داشته باشد پذیرفتنی نیست.
امام جمعه دیشموک همچنین با اشاره به اقتدار حزب الله وانصارالله و جبهه مقاومت در دفاع از فلسطین بیان کرد: همه میدانند که اتاق عملیات مشترک جبهه مقاومت در یک تقسیم کار هوشمندانه به کمک حماس و جهاد اسلامی آمدند و معادلات صهیونیستها و آمریکای جنایتکار را به هم زدند.
وی در بخشی از صحبتهای خود گفت: حزب الله با کیاست سید مقاومت و با بهره مندی از صبر راهبردی و بدون عجله و شتاب، اعصاب دفاعی رژیم جعلی صهیونیستی را در شمال فلسطین به هم ریخت و شهرکهای صهیونیست نشین را به شهر ارواح تبدیل کرده است و چشمان الکترونیکی رصد و مراقبت دشمن را با حملات دقیق و نقطه زنی کور کرده است.
حجتالاسلام راوند با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با حقوقدانان و فقهای شورای نگهبان گفت: مقام معظم رهبری در این دیدار فرمودند همه وظیفه دارند زمینه برگزاری انتخاباتی پرشور را در اسفند ماه فراهم آورند.
وی چهار راهبرد مشارکت بالا، رقابت، سلامت و امنیت را از مهمترین توصیه های رهبری درباره انتخابات عنوان کرد و افزود: در بین چهار راهبرد مشارکت بالا و رقابتی بودن، نباید دو قطبی کاذب رواج یابد و آنچه مهم است جهاد همگانی برای تحقق انتخاباتی با مشارکت بالاست.
حجه الاسلام راوند نهصت سواد آموزی را از مبارکترین دستاوردهای انقلاب عنوان کرد و افزود: شکوفا سازی نهضت سواد آموزی و جریان سازی تعلیم خواندن و نوشتن برای عموم مردم از برکات و نتایج این دستور تاریخی امام خمینی ره بود.
وی با بیان اینکه با تاسیس نهضت سواد آموزی از سال ۶۹ تا۷۵ با آموزش بیش از ۴ میلیون نفر بی سواد مطلق، نرخ با سوادی در ایران به بالای ۸۰ درصد رسید افزود: بیسوادی برای جوامع بشری ننگ است و این ننگ برای جوامع اسلامی و مسلمانان ناگوارتر است و هرچه مردم آگاه تر باشند نظام اسلامی سودمندتر خواهد بود.
راوند نبود عدالت آموزشی در کشور را ازبزرگترین مشکلات آموزش و پرورش بیان و تصریح کرد: در بعضی از استانها و مناطق مثل منطقه ما، گاهی وقتها بدلیل نبود راه ارتباطی مناسب مدارس تعطیل میشود و حتی معلم چندبن روز به مدرسه نمی رود.
وی اعمال سابقه تحصیلی در کنکور سراسری را ظلم به مناطق کمتر توسعه یافته عنوان کرد و افزود: تا زمانی که عدالت آموزشی برقرار نشود و همه دانش آموزان به طور یکسان از آموزشهای لازم برخوردار نشوند، این کار ظلم و نابرابری است و ظلم در نظام اسلامی شایسته مردم نیست و انتظار است مسوولان در سطح کلان و کشوری فکری به حال این موضوع کنند.
پایان پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰