کرونا – خراسان جنوبی؛ قطب زغالی ایران زمین با ۷۶ درصد ذخایر زغالسنگ به حساب می آید و همین غنا سبب شد تا معادن این خطه زغالی ایران زمین نیاز به ملزوماتی چون گونی برای حمل زغال داشته باشند.
همین نیاز ایده ای شد تا طیبه بهرامی یکی از کارآفرینان طبسی به فکر راه اندازی کارگاه گونی دوزی در این شهرستان بیفتد و اکنون به رقیبی برای اصفهانی ها در این زمینه مبدل شود.
همه امیدش هم به این است که با توسعه کارگاهش نیاز معادن شهرستان را بتواند پوشش دهد و خود تامین کننده نیاز معادن زغال سنگ طبس باشد.
این کارآفرین که حدود ۲ سال کارگاه گونی دوزی مواد معدنی را در طبس راه اندازی و برای ۶ نفر هم ایجاد اشتغال کرده است.
بهرامی گفت: حدود یک سال گذشته به فکر راه اندازی کسب و کاری بودم که توسط یکی از آشنایان پیشنهاد راه اندازی کارگاه گونی دوزی برای مواد معدنی به ویژه زغالسنگ به من شد و با توجه به اینکه شهرستان طبس معادن زیادی دارد و گونی مورد نیاز را از اصفهان تهیه میکنند راه اندازی کارگاهی در این خصوص در طبس احساس می شد.
سرمایه اولیه
این بانوی کار آفرین ادامه داد: سرمایه اولیه خودم برای آغاز کار ۸۰ میلیون تومان بود و ۵۰ میلیون توماندتسهیلات از صندوق قرض الحسنه بسیج سازندگی گرفته و کارم را آغاز کردم.
وی با بیان اینکه برای ۴ خانم خانه دار اشتغال زایی کردم اضافه کرد: خودم و برادرم نیز در این کارگاه مشغول به کار هستیم و با راه اندازی این کارگاه برای ۶ خانواده درآمد زایی شده است.
بهرامی از استقبال معادن طبس از گونی های دوخته شده توسط این کارگاه گفت و تاکید کرد: در حال حاضر با دو معدن قرارداد داریم که گونی های مورد نیاز آنها را تهیه می کنیم و اگر از نظر مالی و فضا حمایت شوم ظرفیت و توان برای توسعه تجهیزات و افزایش نیروی کار دارم.
این بانوی کارآفرین بیان کرد: قبل از راه اندازی کارگاه گونی دوزی «بامبو»، معادن شهرستان طبس برای تامین گونی از اصفهان خرید کرده و علاوه بر هزینه خرید باید هزینه حمل و نقل هم پرداخت می کردند اما با راه اندازی کارگاه در طبس در هزینه های معادن استان به ویژه حمل و نقل بسیار صرفه جویی و به نفع آنها شده است.
حامی کارآفرینان باشیم
وی خواستار حمایت از کارآفرینان شد و افزود: با توجه به تورم و افزایش قیمت در تمامی زمینه ادامه کار ایجاد شده نیازمند حمایت مالی است و با مبالغ پایین نمی توان کار را توسعه داد لذا دولت که این همه صحبت از کارآفرینی می کند لازم است کارآفرینان را حمایت کند.
بهرامی به تسهیلات قرض الحسنه بسیج سازندگی اشاره کرد و خواستار پرداخت تسهیلات بیشتر به کارآفرینان شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به استقبالی که از تولیدات ما میشود توانایی افزایش نیرو تا پنج نفر دیگر دارم به شرط اینکه فضای بزرگتر و تسهیلات برای خرید چرخ خیاطی به من داده شود.
شروع کار
این بانوی کار آفرین گفت: ابتدا کار را با دو چرخ خیاطی آغاز کردم و حال به ۶ چرخ خیاطی افزایش یافته و اگر حمایت شوم میتوانم تجهیزات را بیشتر کرده و با معادن بیشتری همکاری کنم چراکه هم اکنون معادن دیگر پیگیر تهیه گونی از تولیدات کارگاه ما به دلیل کیفیت تولیدات هستند اما به دلیل کمبود نیرو و تجهیزات نمیتوانم پاسخگوی معادن دیگر باشم.
بهرامی با بیان اینکه مواد اولیه را از تهران تهیه کرده و تمامی هزینه ها بر عهده خودمان است افزود: به دلیل حجم بسیار زیاد رول های گونی نیازمند فضای بزرگتری هستم و چون فضایی که در اختیار دارم استیجاری است و از ابتدای آغاز بکار سه بار مکان کارگاه را عوض کردم نیازمند تامین مکان بزرگتری هستم و اگر فرمانداری یا نهاد دیگری در بحث تامین مکان با من همکاری کند درصدی از مشکلاتم کاسته می شود.
توصیه به جوانان
بهرامی خطاب به جوانان جویای کار و تحصیلکرده که در انتظار کار دولتی هستند، هم توصیه کرد: اگر دولت حامی جوانان و کارآفرینان باشد کارآفرینی از کار دولتی خیلی بهتر است و همیشه نباید منتظر ماند کسی برای ما کاری ایجاد کند بلکه با تکیه بر توان خود و صدالبته حمایت مالی همه جانبه میتوان کارفرینی برای خود و چندین نفر دیگر داشت.
این بانوی کارآفرین در پایان درخواست کرد: دولت، بسیج سازندگی، بخش خصوصی و نهادهای حمایتی از کارآفرینان حمایت کنند تا با کمک فکر و توان جوانان ایرانی کشور آباد، پیروز و با اقتصادی پویا و سالم داشته باشیم.
پایان پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰