جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

دخالت دندانپزشکان تجربی در کاشت ایمپلنت/ وزارت بهداشت ورود کند

سلامت نیوز: دبیرعلمی دهمین کنگره دندانپزشکان عمومی ایران از دخالت دندانپزشکان تجربی در کاشت ایمپلنت انتقاد کرد و رسیدگی وزارت بهداشت به این موضوع را خواستار شد. به گزارش انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، دکتر سید جلیل صدر در دهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در برج میلاد اظهار کرد: استفاده از ایمپلنت نیازمند

اختصاصی کرونا

کد خبر : 17642
تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۹:۱۱

سلامت نیوز: دبیرعلمی دهمین کنگره دندانپزشکان عمومی ایران از دخالت دندانپزشکان تجربی در کاشت ایمپلنت انتقاد کرد و رسیدگی وزارت بهداشت به این موضوع را خواستار شد.

به گزارش انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، دکتر سید جلیل صدر در دهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در برج میلاد اظهار کرد: استفاده از ایمپلنت نیازمند بررسی است، در این راستا اولین کار شناخت، تشخیص و بررسی بیمار با معاینه دقیق است، عوارض ناشی از درست استفاده نکردن از ایمپلنت بسیار زیاد است درصورتی که ایمپلنت کج گذاشته شود، از استخوان بیرون بزند و یا با زیاد پایین رفتن به عصب دندان برسد برای بیمار تبعات جدی را ایجاد خواهد کرد.
این متخصص پروتزهای دندانی با بیان اینکه استفاده از ایمپلنت در تمامی رده های سنی امکان پذیر است، ادامه داد: دندانپزشکان تجربی به طور چشمگیری به صورت ناخواسته وارد این کار شده اند و وزارت بهداشت باید به طور حتم از این امر جلوگیری کند، در حالی که آنها اجازه ورود به هیچ گونه اقدام دندانپزشکی ندارند اما وارد کار کاشت ایمپلنت هم شده اند.
صدر تاکید کرد: دندانپزشک تجربی نباید در کشوری که ۶۸ دانشکده دندانپزشکی دارد، وجود داشته باشد زیرا خجالت آور است و هر روز قارچ مانند رویش پیدا می کنند، مردم باید هوشیار باشند که برای انجام اقداماتی مانند ایمپلنت به دندانپزشک حاذق، باتجربه و با سواد مراجعه کنند.
وی شایع ترین بیماری های دندان در درجه اول را رسیدگی ناشی از عدم رعایت بهداشت، تغذیه ناسالم، نداشتن چکاپ های مکرر و مرتب و ژنتیک و اولین علامت بروز بیماری های لثه را خونریزی برشمرد و گفت: لثه باید صورتی رنگ و سطحش مانند پرتقال دانه دانه و لبه آن چاقویی باشد و نیز به دندان بچسبد.
صدر همچنین افزود: در واقع لثه بیمار بر اثر کوچک ترین عامل تحریک زا مانند استفاده از نخ دندان دچار خونریزی می شود، لثه سالم نباید خونریزی کند بنابراین اقدام اصلی در این باره تاکید بر مسواک زدن است، در این راستا قدم اول آموزش بهداشت است.
وی با تاکید بر مسواک زدن روزانه به ازای هر بار مصرف غذا (از ۳ تا ۵ بار) گفت : برخی افراد پس از مصرف هر وعده غذایی، مسواک زدن را به شب موکول می کنند در حالی که این کار صحیح نیست بنابراین و به طور کلی ۲۰ دقیقه پس از مصرف غذا مسواک کردن دندان ها حائز اهمیت است.
دبیر علمی دهمین کنگره دندانپزشکان عمومی ایران توصیه کرد: افرادی که نوشابه مصرف می کنند باید یک مشت آب درون دهانشان بچرخانند تا شیرینی آن از دهانشان خارج شود؛ به همین دلیل توصیه من روزانه ۵ بار مسواک زدن است، استفاده از نخ دندان هم اهمیت بسزایی دارد زیرا مسواک تنها روی دندان را تمیز می کند در عین حال استفاده از دهان شویه های خوب و در صورت عدم ابتلا به فشار خون مصرف آب و نمک هم برای جلوگیری از پوسیدگی دندان نیز موثر است.

اخبار سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر
دنبال کنید

نویسنده:

برچسب ها : ، ،

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi