جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

۵ هزار حلقه چاه غیرمجاز در بوکان وجود دارد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بوکان نیوز ؛ جمال خسروی فرماندار بوکان در سومین نشست فرهنگی و اجتماعی طرح احیای دریاچه ارومیه در بوکان گفت : درصد بارندگی در کشور ما بسیار پایین تر از میانگین جهانی است و حوضه آبریز دریاچه ارومیه هم از این امر مستثنی نیست. ** جمال خسروی خشکسالی، افزایش سطح زیر

اختصاصی کرونا

کد خبر : 14670
تاریخ انتشار : جمعه ۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۲

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بوکان نیوز ؛ جمال خسروی فرماندار بوکان در سومین نشست فرهنگی و اجتماعی طرح احیای دریاچه ارومیه در بوکان گفت : درصد بارندگی در کشور ما بسیار پایین تر از میانگین جهانی است و حوضه آبریز دریاچه ارومیه هم از این امر مستثنی نیست.

** جمال خسروی خشکسالی، افزایش سطح زیر کشت، تغییرالگوی کشت و نیاز برخی محصولات به مقدار آب بیشتر را از عوامل متعدد کاهش شدید ورودی های آب به دریاچه ارومیه عنوان کرد و افزود: اهمیت آب و ارتباط معنی داری که با توسعه اقتصادی دارد از امور بدیهی در توسعه پایدار هر کشور به شمار می رود.

وی گفت : گام اول خروج از این وضعیت، اتخاذ نگرشی فرابخشی است که با همت دستگاه های اجرایی، هماهنگی بین دولت و مردم و با مشارکت دادن جوامع محلی در قالب سازمان های مردم نهاد امکان پذیر است.

**/ فرماندار بوکان ادامه داد: درحوضه آبریز دریاچه ارومیه و در شهرستان، همچون دیگر نقاط کشور بیشترین مصرف آب در بخش کشاورزی است لذا برنامه ریزی به منظور مدیریت بهینه منابع آب در این بخش بسیار حایز اهمیت است.

وی افزود: در حال حاضر دو طرح آبیاری تحت فشار در سطح بیش از دو هزار و ۱۰۰ هکتار در حال اجراست که داراا بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی بوده و در صورت اتمام کمک شایانی به برنامه های احیای دریاچه ارومیه می کند.

* خسروی از وجود پنج هزار حلقه چاه غیرمجاز در بوکان نیز خبر داد و گفت: در راستای احیای دریاچه ارومیه، ساماندهی چاه های غیرمجاز و نصب کنتورهای هوشمند و حجمی برای چاه های دارای پروانه در دستور کار مسوولان این شهرستان قرار دارد.

وی افزود: به منظور فرهنگ سازی عمومی در زمینه اصلاح الگوی کشت و مصرف بهینه آب، اکیپ ده گردشی در شهرستان فعال شده و برای آگاهی بخشی در خصوص بحران آب و فرآیندهای مخرب آن با روحانیان و آموزش و پرورش هماهنگی های لازم صورت گرفته است.

**** خسروی ادامه داد: از مجموع ۱۱۰ هزار هکتار اراضی بوکان که ۱۳ درصد کل اراضی آذربایجان غربی را شامل می شود ۲۳ درصد آبی و بقیه به صورت دیم کشت می شود.

وی گفت: شهرستان بوکان یک سوم آبیاری تحت فشار استان آذربایجان غربی را به خود اختصاص داده که از این لحاظ رتبه نخست آبیاری تحت فشار استان را دارا می باشد.

** در سومین نشست فرهنگی و اجتماعی طرح احیای دریاچه ارومیه در بوکان، عیسی کلانتری دبیر کارگروه و مجری طرح نجات دریاچه ارومیه، استاندار آذربایجان غربی، مدیر برنامه ریزی و تلفیق کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه، سخنگوی کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه، فرماندار، امام جمعه و نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند. ارائه گزارش پیگیری های نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در خصوص احیای دریاچه ارومیه، گزارش اهم اقدامات انجام شده در خصوص طرح احیای دریاچه ارومیه و تبیین برنامه های فرهنگی و اجتماعی ستاد، اجرای سرود دریاچه ارومیه توسط دانش آموزان منتخب مدارس بوکان و بیان دیدگاهها و سیاست های استان در خصوص طرح احیای دریاچه ارومیه از جمله بخش های این نشست در بوکان بود.

پایگاه خبری تحلیلی

سرمایه گذاری روسیه در صنعت نفت و گاز میانمار
دنبال کنید

بوکان نیوز

نویسنده:

برچسب ها : ، ، ، ، ،

همسو با خبر روز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi